Тест

Режисер "Піратів Карибського моря" шукає актрис лише зі справжніми грудьми

Творці фільму шукають акторок "гарної модельної зовнішності, зріст 170 см, розмір від 38 до 40, не більше й не менше. Вік 18-25 років. Статура танцівниці. Груди мають бути справжніми". Кандидатури із накачаними грудьми навіть не розглядатимуться, повідомляє The Daily Mail.

"Часи змінюються, й аудиторія вже може визначити, які груди є несправжніми", - зауважив агент з кастингу попередніх "Піратів".

Щасливі володарки натуральних принад мають шанс знятися у "Піратах Карибського моря: На чужих хвилях". Зйомки проходитимуть на Гавайях вже цього літа.

Актрис, які сподіваються, що їхні збільшені груди зроблені надто якісно, аби ніхто цього не помітив, Роб Маршал попереджає, що усі претендентки проходитимуть спеціальний тест, аби виявити фальшивку.

Зірка трьох попередніх "Піратів" Кіра Найтлі ні з ким бюстом не мірятиметься. У четвертій частині її замінить іспанська красуня Пенелопа Крус.

Ця заміна викликала останнім часом багато обговорень та чуток. Сама ж Кіра Найтлі згадувала що візажистам доводилося багато "чаклувати" над її досить скромними принадами, аби надати їм належного об'єму. Вона була спантеличена, побачивши рекламний постер до фільму "Король Артур", на якому її груди було зображено значно більшими, аніж насправді.

Тоді обурена зірка навіть заборонила продюсерам надалі застосовувати цифрові технології стосовно своїх зображень.