Найстильніші зірки року: від класичної Аністон до зухвалої Ріанни

Видання People представило традиційний рейтинг найкраще вдягнутих знаменитостей. Кращих з кращих за 2010-й рік було визначено у десяти номінаціях.

Яз зазначають складачі ТОП-10, нікому не під силу виглядати на червоній доріжці настільки ж невимушено, як переможниця в номінації "Американська класика", актриса Дженніфер Аністон.

Вбрання, у якому акторка цього року демонструвала свою бездоганну фігуру, не було перевантаженим зайвими деталями. Зірка "Друзів" з'являлася у сукні від Donna Karan та в мерехтливому міні від Valentino.

Дженніфер Аністон. Фото АР

Пальма першості в цьогорічній номінації "Зухвала діва" належить співачці Ріанні. Перемогу в цій номінації артистці принесла її вірність авангардним дизайнерам та постійні зміни зачіски.

Ріанна ніколи не припиняє порушувати модні стандарти будь-де, від червоної доріжки до сцени чи навіть вулиці.

Ріанна Фото AfricanamericanNews

Секрет стилю акторки Джессіки Альби полягає у міксі кежуелу із шиком, жіночного із різким.

Від її блискучого міні від Balmain до авангардного вбрання від Louise Goldin - Джессіка є єдиною лос-анджелеською модницею, що не боїться це поєднувати. Тому саме Альба одержує перемогу в номінації "Майстер поєднань".

Джессіка Альба. Фото АР

Переможницею у номінації "Світська левиця" є актриса американського серіалу Glee Леа Мішель, яка завжди потрапляє в яблучко із вбранням до червоної доріжки. Безперечно вдалим вибором були її гламурні сукні від Zac Posen та Malandrino.

Леа Мішель Фото АР

Перемогу ж у номінації "Королева червоної доріжки" експерти віддали зірці "Аватару" Зої Салдана.

Цього року актриса просто засліплювала публіку своїми гідними подіуму сукнями - від витвору Givenchy Haute Couture на церемонії вручення "Оскара" до вузького сріблястого вбрання RM by Roland.

Зої Салдана. Фото АР

Співачка Гвен Стефані стала кращою в номінації "Матуся-рокер". Артистка, що виховує двох таких само модних синочків Кінгстона та Зуму, неперевершено міксує малюнки та пропорції, створюючи власний авангардний стиль.

Гвен Стефані. Фото Reuters

Першість в номінації "Принцеса, що чекає" віддано дівчині британського принца Кейт Міддлтон.

Доки світ очікує їхнього заручення із принцом Вільямом, можна милуватися класичним британським смаком Кейт - її приталені сукні джерсі та пальто стриманого покрою.

Кейт Міддлтон. Фото АР

У номінації "Лялечка в джинсах" перемогу виборола зірка стрічки "Нью-Йорк, я люблю тебе" Рейчел Білсон.

Вважаючи комфорт найвищим пріоритетом, вона зробила джинси центральним елементом свого славнозвісного вуличного стилю. Білсон не боїться експериментувати з розрізами, будь то вантажні "кльоші", чи підгорнуті джинси бойфренда.

Рейчел Білсон. Фото whiteowldrive.blogspot.com

Зірка реаліті-шоу та світська левиця Олівія Палермо здобула першість в номінації "Аристократична дівчина".

Цього стилю вона дотримується досконало, не забуваючи про приголомшливі коштовності та вбранні від таких дизайнерів як Bensoni та Valentino.

Олівія Палермо. Фото stylefashiontrend.com

Колишня модель, а нині акторка Діана Крюгер одержала перемогу в номінації "Ренегат подіуму". Казково виглядаючи на червоній доріжці, вона не цурається зухвалих речей, як, наприклад, вкрите металом вбрання від Karl Lagerfeld чи декорована пір'ям бронзова сукня Lanvin.

Діана Крюгер. Фото narkerati.com

До слова, ніхто з торішніх модниць за версією People до рейтингу 2010-го року не потрапив.

Окрім десятки найкраще вдягнених знаменитостей видання представило ще декілька рейтингів. Так до "топ-10" "Найкращих пар Голлівуду" потрапили співачки Дженніфер Лопес із чоловіком Марком Ентоні, Гвен Стефані та Гевін Россдейл, Мерайя Кері із Ніком Кенноном. Актрису Різ Візерспун зарахували до десятка разом із її бойфрендом Джимом Тотом, а Джессіку Біль - із Джастіном Тімберлейком.

Недорогі, проте вдалі сукні, у яких засвітилися знаменитості, зарахували до списку "Кращі дешевки червоної доріжки". В цьому рейтингу фігурують актриси Дрю Беррімор, Ніколь Річі, Рейчел Білсон, Наталі Портман, світська левиця та багата спадкоємиця Нікі Хілтон та донька легендарного рокера Келлі Озборн.

[L]"Настильнішими майбутніми матусями" стали актриса Крістіна Апплгейт, співачка Аліша Кіз та супермодель Клаудіа Шіффер.

Найстильнішими дітлахами, "Голлівудськими міні-законодавцями моди" визнали Кінгстона, сина співачки Гвен Стефані, маленьку модницю Сурі Круз, "пацанку" Шайло та Меддокса з родини Джолі-Пітт, маленького денді Ромео Бекхема та доцю актриси Холлі Беррі Налу Габріелу.

До рейтингу "Найбільш обговорюваних красунь та красенів Голлівуду" увійшли Дженніфер Лопес, Ріанна, Бред Пітт, Дженніфер Лав Х'юїт, Lady GaGa та Ліндсей Лохан.

"Стиль першокласної подорожі" продемонстрували такі зіркові мандрівниці як Анджелін Джолі, Камерон Діас, Дженніфер Аністон, Кеті Холмс, Шарліз Терон, Джессіка Сімпсон та Вікторія Бекхем. До "найсильніших мандрівників" зарахували актора Джуда Лоу.

Реклама:

Головне сьогодні