Райдужний настрій Лариси Лобанової

Коли інші дизайнери поринули у мінімалізм та чорно-білу гаму, дизайнер з Одеси Лариса Лобанова розфарбувала свої вбрання всіма кольорами веселки, чим створила певне протиставлення на суцільному сірому тлі Тижня Моди.

Популярна зараз простота абсолютно не притаманна Ларисі. Подейкують навіть, що з такого насиченого дефіле дизайнера можна було б запросто зробити декілька повноцінних самостійних колекцій.

Лобанова славиться своїми принтами по шовку. Ця колекція не стала винятком. Принти від Лобанової дуже природні та органічні, взяті з життя: виливи мокрих фарб, цегляні стіни в граффіті, персонажі з мультфільмів, дитячі малюнки.

Останнім часом Лариса Лобанова не на жарт захопилася благодійністю. Вона часто демонструє у своїх колекціях вироби з принтами дитячих малюнків, а певний відсоток від продажу такого вбрання обіцяє витрачати на допомогу у лікуванні хворих дітей.

Яскраві авторські тканини Лариса продовжує замовляти в Італії. І хоча це обходиться недешево, але якість такого матеріалу дизайнерку більше ніж влаштовує: "Це, звичайно, тягне за собою певну дорожнечу наших виробів, але я довіряю італійській якості виготовлення тканин та їх фарбуванню".

"Тим паче, саме в цій колекції у великій кількості були присутні строкаті хустини, зав'язані на поясі, довкола шиї, на чолі та навколо підібраного ззаду волосся", - додає Лариса.

"Я люблю працювати з тонким шовком. Мої довгі сукні легко вмістити в долоні - такий він невагомий. Мені, як і кожній жінці, подобається, коли тканина тонка, м'яка і приємна до тіла", - пояснює свої творчі смаки дизайнер.

Авторське бачення костюму знайшло свій вияв і у прикрасах, одягнутих у неочікуваних місцях: на поясах, на сумках, навіть на волосся.

"Я завжди наголошую на тому, що необов'язково носити річ лише так, як вона створена. Можна вдягати сорочку як пояс, а сукню як ліф", - поділилась своїми рекомендаціями Лариса Лобанова, яка навчилася роздавати модні поради, працюючи на радіо.

Не можна не згадати про дизайнерські капелюшки з картинними рамами, паспарту і тюбиками з фарбою. Їх навіть відмітила для себе палка прихильниця капелюшків Катя Осадча.

Життєрадісна колекція Лариси Лобанової дуже нагадує творчість французького модельєра Жана-Шарля де Кастельбажака. Та Лариса і не ображається за таке порівняння. "Та нехай! Свого часу ми навіть одночасно робили з ним подібні речі", - жваво додає одеситка.

Читайте на TabloID Fashion Week: Байрак відпустила коси, а Alyosha зацікавилась модою

Реклама:

Головне сьогодні