Широкий розмах від Сержа Смоліна

Прем'єрний показ своєї нової колекції дизайнер чоловічого одягу Серж Смолін влаштував з великим розмахом. Справив на нього вплив і пропущений попередній Тиждень Моди.

"Мені важливо показати не коробку з конфетті, а подарувати людям історію та емоцію", - так піднесено описав своє феєричне шоу Серж Смолін, в якому були і танці, і співи, і міфічна інсталяція на подіумі з живих рослин.

"Якщо ти робиш щось, то треба робити це не на сто відсотків, а на сто мільйонів відсотків", - запевняє дизайнер, при цьому нахвалюючи усіх тих спонсорів, які влаштували Сержу такий театралізований показ.

Смолін особисто описав, як має виглядати новий модний костюм: "Лінія піджака з вузькими плечима та закороченою довжиною, але при цьому величезні штани зі складками зверху та внизу, типу "бананів".

Представив на подіумі дизайнер й нові варіанти сорочок і тенісок, а також запропонував чоловікам до наступного літа просторі шорти-бермуди.

Величезну увагу в своїй творчості Смолін приділяє деталям, які не завжди навіть помітні під час дефіле. Абсолютно унікальною річчю в колекції стали "полотримачі", як називає їх сам майстер, - "мрія чоловіків", деталь, що тримає піджак при тілі за розстібнутих ґудзиків.

"Мої костюми можна носити і просто на вулиці. Та найголовнішою характеристикою зовнішнього вигляду я вважаю доцільність. Перш за все, у будь-якій ситуації важливо виглядати доцільно", - наставляє завжди елегантний дизайнер.

Зазвичай костюми від Смоліна не з дешевих, та дизайнер запевняє: "Цього разу я створив недорогу колекцію". Після довгих умовлянь, Серж таки озвучив майбутню ціну на костюм - 900 гривень.

Доступність свого одягу Серж пояснює використанням у колекції недорогої тканини льону і технологічною можливістю до тиражування всіх представлених костюмів.

Смолін готовий продавати свій одяг у будь-яких магазинах, в тому числі у молодіжних маркетах. "Та в українській моді складно мати байєрів", - уперше серед усіх відверто зізнався дизайнер.

Реклама:

Головне сьогодні