Фестивальна весна в Україні

Для любителів танців та музики

Фестиваль "Піратська станція: Teatro"

Музично-танцювальний фестиваль "Піратська станція" давно став улюбленим місцем зустрічі фанатів drum&bass музики. Він входить до п'ятірки провідних танцювальних подій світу, а також визнаний найбільшим drum&bass фестивалем на планеті.

Свого часу учасниками "Піратської станції" були кращі drum&bass-діджеї світу: Goldie, Fabio, LTJ Bukem и MC Conrad, Roni Size, Hype, Pendulum, Adam F, Technical Itch, Aphrodite, Bad Company, London Elektricity, TC, Panacea, Dj_Rom@n, Dylan, John B, Spor, Noisia, Kosheen, Sub Focus, Futurebound.

Фото mtv.ua

Цього року фестиваль проводитиметься під назвою "Teatro" та за новою оригінальною театралізованою концепцією - з унікальною постановкою та антуражем.

Серед учасників фестивалю - Dirtyphonics, Aphrodite, John B, Chase n Status, SPOR, Current Value, Ed Rush, Gvozd.

Дата проведення: 12 березня.

Місце проведення: Київ, Міжнародний Виставковий Центр, Броварський проспект, 15.

Вартість квитків: уточнюйте.

"Рок за Роком 3D"

Шанувальникам рок-музики раджу не планувати нічого на 18 та 20 березня. Оскільки саме в ці дні у Києві та Донецьку проходитиме найбільша рок-подія весни - фестиваль "Рок за Роком 3D".

Гостей розпалюватимуть та заряджатимуть неймовірною енергетикою гурти "Сплін" та "Арія", В'ячеслав Бутусов та "Ю-Пітер", Діана Арбеніна й "Ночные снайперы", Гліб Самойлов і The Matrixx, Юлія Чічеріна, "СерьГа", "Смысловые галлюцинации" та "Город 312".

"Сплін". Фото sosnogorsk.org

Родзинкою фестивалю "Рок за Роком 3D" стане феєричне 3D-шоу, для якого буде сконструйовано спеціальне обладнання, що дає змогу поєднати виступ артистів у реальному часі з їх 3-вимірним відеозображенням.

Усі глядачі отримають спеціальні окуляри, що дозволяють безперервно, протягом усього шоу, спостерігати за 3D-ефектами.

Дата проведення: 18 березня.

Дата проведення: 20 березня.

Місце проведення: Київ, Міжнародний Виставковий Центр, Броварський проспект, 15.

Місце проведення: Донецьк, Виставковий центр "ЕкспоДонбас"

Вартість квитків: 250-1450 грн.

Вартість квитків: 150-1250 грн.

"Флюгери Львова"

Вкінці квітня стартує одне з найбільш очікуваних музичних свят - ХІ етно-джазовий фестиваль "Флюгери Львова". Протягом трьох днів меломани та шанувальники етнічної музики зможуть насолоджуватися улюбленими мотивами, а також отримають змогу зустрітися зі старими, добре відомими виконавцями, та познайомитися з новими артистами, гарно відпочити та знайти нових друзів-однодумців.

Фото turmir.com

Дата проведення: 30 квітня - 2 травня.

Місце проведення: Львів, внутрішній дворик Львівської Ратуші.

Sensation Kiev (The Ocean of White)

Батьківщина танцювального шоу Sensation - Нідерланди. Саме там 11 років тому вперше зібралися кращі артисти світової електронної сцени, щоб вразити глядачів феєричним дійством. З-поміж інших танцювальних подій Sensation вирізняла унікальна концепція - білий дрес-код танцівників, сцена в центрі залу, десятки величезних танцюючих фонтанів, неймовірні спецефекти та декорації, театралізовані номери за участю кращих акторів, акробатів та каскадерів. Саме це й вразило глядачів. З року в рік кількість шанувальників Sensation зростала.

За час існування Sensation підкорило серця більше ніж мільйона людей із 17 країн світу та трьох континентів - Європи, Південної Америки та Австралії. У різні роки хедлайнерами шоу були такі гуру електронної сцени як Armin van Buuren, Tiësto, David Guetta, Paul van Dyk, Fedde Le Grand, Sander van Doorn, Felix Da Housecat, Deadmau5, Ferry Corsten і десятки інших зірок трансу та хаусу.

В арсеналі Sensation значна кількість різних нагород. Шоу було визнано кращою подією року в Данії (Best New Style Event of the Year 2008 Denmark), в Австралії (Best Club Event by Danish DJ Awards 2008 Australia), Бразилії (Best Event Victoria Award 2008 Brazil), Голландії (Best Electronic Event of the Year 2009 Netherlands), Німеччині (Best New Style Event Of The Year 2008).

Невдовзі можливість відвідати одну з провідних танцювальних подій світу з'явиться й у нас, українців. У травні шоу приїздить до Києва. Склад артистів київського Sensation поки тримають в таємниці. Але обіцяють, що дійство буде неймовірним.

Дата проведення: 8 травня.

Місце проведення: Київ, Міжнародний Виставковий Центр, Броварський проспект, 15.

Вартість квитків: 499-7499 грн.

Для любителів гарного відпочинку...

"Гуморина 2011"

Міжнародний день сміху найкраще зустрічати в найвеселішому місті країни - Одесі. Бо ж хто краще за одеситів пожартує чи обдурить 1 квітня? Тож не вагайтеся, а біжіть мерщій за квитком до української столиці сміху. Тут уже щосили готуються до свята.

За традицією День сміху відкриє святкове шоу, яке локалізуватиметься на головній концертній площадці біля Оперного театру. Потім святкову естафету переймуть карнавальні колони, котрі з жартами, піснями й танцями пройдуть Деребасівською.

На гостей "Гуморини" чекає безліч веселих конкурсів, розіграшів призів, святкові концерти, виступи гумористів і, звісно ж, першоквітневі сюрпризи.

Дата проведення: 1 квітня.

Місце проведення: Одеса.

"Парад тюльпанів"

У квітні випадає чудова можливість відпочити від міської суєти та поринути в лоно природи. Варто лише стрибнути в поїзд та вирушити до Нікітського ботанічного саду. Тут майже півтори місці квітнутимуть тюльпани 150 сортів.

"Парад тюльпанів" - так охрестили працівники Нікітського ботсаду свято буйноквіття. Тюльпани тут вирощують майже два століття. А цього року вперше вирішили обрати кращий сорт цих квітів, котрий отримає титул "Король Тюльпанів". Тож не проґавте можливості віддати свій голос за найкращу квітку. Хтозна, можливо саме ваш фаворит стане володарем почесного звання.

Дата проведення: 15 квітня - травень

Місце проведення: Крим, Нікітський ботанічний сад

Вартість квитка: 10-20 грн.

Реклама:

Головне сьогодні