Джоан Роулінг запустила сайт з натяком на продовження поттеріади

— 16 червня 2011, 14:05

Автор романів про пригоди юного чарівника Гаррі Поттера Джоан Роулінг запустила новий сайт, назва якого натякає на те, що в найближчому майбутньому літературну серію буде продовжено, пише Lenta.ru.

Ресурс Pottermore.com (російською мовою назву сайту можна перекласти як "Більше Поттера") був запущений в середу, 15 червня.

Відкриттю Pottermore.com передував конкурс, що відбувся на різноманітних сайтах для фанатів. Так, шанувальникам поттеріади потрібно було відвідувати тематичні онлайн-майданчики і "збирати" на них координати різних точок на планеті. Потім ці дані потрібно було ввести в рядок пошуку на сайті SecretStreetView, і з перших букв назв тих чи інших населених пунктів скласти поєднання Pottermore.com.

Той, хто впорався із завданням, потрапив на новий сайт. Поки жодної докладної інформації про призначення сайту на ньому не міститься - в даний момент ресурс складається з головної сторінки рожево-лілових відтінків і розміщених на ній написів "Pottermore" і "Coming Soon" (Скоро відкриття), а також підписи Роулінг.

Сама письменниця ще не прокоментувала появу нового ресурсу. Раніше Джоан Роулінг заявляла, що сумнівається в можливості продовження серії романів про Гаррі Поттера. Сьома і остання книга в літературній серії - "Гаррі Поттер і Дари Смерті" - вийшла у 2007 році.

Реклама:

Головне сьогодні