Тест

Держава дала 6 мільйонів на хворобу-кохання

Інформацію про це розміщено у Віснику державних закупівель.

Фільм зніматиме маловідоме ТОВ "Гагарін-медіа" за сценарієм Дмитра Томашпольського.

Синопсис фільму викладено на сайті "Сценарна майстерня".

Головна героїня Олександра має незвичайний талант. Вона – лікар-венеролог, і може визначити хворіє пацієнт чи ні ще до аналізів - по очах, по голосу, по запаху. Вона –учениця професора Мойжеса, єдиного в світі лауреата Аппелівської премії в сфері венерології.

Але одного разу Олександрі потрапляє незвичний пацієнт – космонавт, який повернувся з космосу польоту з невідомою хворобою.

Олександра вивчає аналізи, які безсумнівно підтверджують діагноз. Однак, зустрівшись з космонавтом, робить висновок, що він здоровий. Вперше в її життті – інтуїція та досвід суперечать аналізами. Її фахову гідність зачеплено.

Не дивлячись на взаємну антипатію з космонавтом, Олександра все ж вирішує допомогти йому довести, що він здоровий. Для цього вона вирішує переспати з ним, і якщо вона залишиться здоровою, значить, не хворіє і сам космонавт…

Медицинський експеримент завершується успішно! Обидва здорові. Що ж відбулося? Відповідь знаходить професор Мойжес. Виявляється, що людський організм здатен виробляти противірусний інтерферон і знищувати інфекцію без будь-яких антибіотиків. Але це можливо лише тоді, коли організм знаходиться в особливому стані…взаємного кохання.

Але професор Мойжес повідомляє і про можливий рецидив у випадку зради одного із закоханих. Помста відродженого віруса – смерть…

А в цей час в Зоряному містечку готується секретний експеримент. Вперше в історії людства сексуальний контакт між чоловіком та жінкою буде здійснено у відкритому космосі. До екіпажу увійшли космонавт Олександр Чайка и космонавтка Лєна Головач, його екс-коханка.

Що буде далі?

Жанр фільму визначено як комедія.

Фільм входить до числа 37, які виграли конкурс і фінансуватимуться з державного бюджету.