Кензо Такада представить у Києві виставку власних картин

— 23 лютого 2012, 14:08

Як запевнив журналістів засновник UFW Олександр Соколовський, експозиція живопису всесвітньо відомого дизайнера з Японії відкриється за особистої участі майстра.

Кензо захопився малярством близько 10 років тому, коли відійшов від справ у будинку моди Kenzo, і вже встиг показати свої роботи в Парижі, Мюнхені, Буенос-Айресі та Москві.

"Мистецтво та мода, насправді, не надто різняться", – розповідав дизайнер в інтерв’ю Associated Press під час презентації полотен в Парижі.

Дизайнер з Японії Кензо Такада 26-річним переїхав до світової столиці моди – Парижу. Прославився модельєр вже у 80-х роках завдяки особливому східному колориту в моделях одягу. Він став засновником яскравого стилю, поєднавши європейську естетику з традиціями Сходу.

Як і одяг, картини Кензо вирізняються японською чуттєвістю та особливим східним духом. Наразі не відомо, чи побачить київська публіка нові полотна майстра, чи це буде виставка раніше демонстрованих картин.

Нагадаємо, що майстер не вперше відвідає Україну. Восени 2010 року він приїздив до Львова на запрошення Львівського Тижня Моди.

Виставка Кензо Такада триватиме з 20 по 25 березня у Центрі Сучасного Мистецтва М17.

Реклама:

Головне сьогодні