Тест

"Ближче до тіла": мода на красиву білизну

Напередодні дня всіх закоханих більшість згадує про найінтимнішу деталь гардеробу – вишукану спідню білизну. І другій половинці буде приємно побачити на вас в цей день красивий спокусливий комплект, та й собі коханій зайвий привід зробити приємний подарунок.

Красива білизна – один із самих найпоширеніших жіночих фетишів.

В красивому спідньому жінка почуває себе більш впевнено та розкуто. Гарна білизна підіймає самооцінку навіть коли прихована від зайвих очей. Крім того, білизна впливає на сприйняття та посадку вбрання в цілому, моделюючи фігуру та форми тіла.

В цьому сезоні дизайнери пропонують декілька популярних течій у спідньому одязі, щоб виглядати і модно, і звабливо.

Білизна в ретро-стилі

Дівчата з картинок pin-up у високих трусиках та піднятих гоструватих ліфчиках не дають спокою сучасним модницям. Ретро-діва сьогодення Діта Фон Тіз навіть наважилась створити власну лінійку білизни з вінтажних картинок.

Основними визначальними прикметами новомодної білизни є: високі трусики майже до пупка, кроєна, а не формована білизна, широкі бретелі і досить закриті ліфи. Тим не менш, ретро-бюсти шиються таким чином, щоб максимально подати груди вперед, візуально не лише підіймаючи, але й збільшуючи форми.

Бюстьє з широкою лінією під грудьми підійде дамам старшим, так як має хорошу підтримку під грудьми. Хоча вони не завжди схильні експериментувати з формами.

Ретро-сорочки набувають нового звучання в сучасній моді

Модні зараз корсети, боді з китовим вусом, сучасна утягуюча білизна з моделюючими рельєфами – відгомін нинішньої моди на ретро.
Навряд чи ви наважитесь вдягати переобтяжену білизну під тонку облягаючу сукню. Але в зимовий період корсети та боді можуть стати в пригоді. Їх добре носити під пухнасті кофтини: окрім додаткового шару одягу це ще й захист від подразнення "кусючим" вовняним светром.

Вдягаючи корсет, боді чи сорочку, інші шари одягу у вигляді безкінечних гольфів та кофтин вже не потрібні. Можна одразу вдягати пуловер.
Влітку білизну доцільно буде носити з модними ретро-платтячками з широкими міді-спідничками і туго затягнутою талією.

Романтичні комплекти
Романтичний стиль в білизняній моді так чи інакше присутній завжди.

Мережива, сіточки, бантики та квіточки з атласних стрічок – визначають стиль романтичної спідньої білизни. Модною нині є повністю мереживна білизна або поєднання шовку з надтонким гіпюром.

Романтична білизна з бантиками та мереживом не підійде під обтягуючі трикотажні вбрання

Такий наряд хороший для об’ємного верхнього одягу та цупкого непрозорого, і зовсім не підходить під обтягуючі трикотажні вбрання. Тож взимку під об’ємним теплим одягом ви цілком можете дозволити собі носити краплинку весняної радості в рюші та мережива.

Спортивним дівчатам

Спортивна молодь переважно обирає білизну з натурального трикотажу м’якої посадки, без зайвого поролону та силікону.

Дівчатам з розкішними бюстами білизна, що зовсім не утримує груди, в окремих випадках може бути протипоказаною. М’яка посадка впливає і на поставу.

Дизайнери пропонують більш хитрі варіанти: шовкові та гіпюрні комплекти з легкою підтримкою або взагалі зимові варіанти з цупкого в’язаного полотна.

Для диких штучок

Сучасним емансипованим дівчатам дизайнери пропонують агресивно-еротичну білизну. Шкіряні вставки, чорно-білі смуги, ремені та метал – це відрізняє даний стиль серед інших.

Така білизна не на щодень

В білизні для диких кішечок використовують вініл, лакові матеріали та інші синтетичні тканини. Найбезпечніші серед них – сітки. Як правило, в модній білизні цього стилю багато мотузок, резинок, шнурівок, і вона більше похітлива ніж придатна до носіння.

В такому одязі не радять ходити щодня. Але в нових колекціях масової білизни дизайнери йдуть на хитрощі.

Багато білизняних брендів цього модного сезону зробили ставку саме на такий агресивний стиль білизни. Щоб якось сумістити стиль фетиш з реальним життям, дизайнери пропонують шнурівки та мотузки замінити на імітації, замість недихаючих плівок та штучної шкіри використовують матеріали з напиленням. Таке спіднє можна вдягати навіть під офісний костюм.

Бандажна білизна

Нова сучасна тенденція в білизняній моді – бандажна білизна. З’явилась незвична стилістика завдяки шаленій популярності бандажних суконь, що з одного боку виглядають доволі футуристично, а з іншого – нагадують перетягнуте бинтами тіло.

Бандажна білизна – новий тренд

В образі П’ятого Елемента можна продефілювати перед коханим, але якщо носити подібну білизну під повсякденний одяг, треба дуже обережно підходити до вибору наряду. Бандажна білизна майже нівелює всі ваші принади, тому підходить дівчатам спортивним, які не надто полюбляють "тримати груди пістолетом", є хорошим варіантом до ділових строїв. Підійде подібне спіднє до відповідних бандажних суконь, літніх майок і "пласких" хлопчачих водолазок.

Дівчатам з надто пишними формами таку білизну носити сутужно. Але правильно підібрана бандажна білизна не впиватиметься в тіло, тому особливо зручні трусики у вигляді невисоких шортиків і бюсти без бретелей, які добре пасують під сукні та кофтини з оголеними плечима або светрами з широкою горловиною.

Модні аксесуари та доповнення

Мода на красиву білизну не обмежується самим лише бюстами та різноманітними моделями трусиків. Окрім заново обіграних корсетів та варіацій ліфчиків у вигляді бюстьє, боді та монокіні, білизняні фірми впевнено рекомендують згадати деякі інші, часом призабуті, елементи та аксесуари.

Прозорий гіпюр та інтимні дрібнички ваблять чоловіків найбільше

Навряд чи їм знайдеться місце у швидкому робочому графіку повсякдення, але в позаурочний час та для особливих випадків красиві дрібнички допоможуть покращити душевний настрій собі та злегка схвилювати уяву коханого, особливо напередодні дня кохання.

Спідня сорочка

Білизняні бренди в нових колекціях згадують про сорочки рівно як і нижні спідниці з шовку. Враховуючи, що ретро-стиль в тренді білизняної моди, "мамине спіднє" згодиться взимку, якщо ви змушені носити спідниці навіть у люті морози.

А вже після робочого дня можна влаштувати довге роздягання, розігравши з коханим сцену з фільму Дев’ять з половиною тижнів.

Нижні спідниці повертаються до модних шаф

Пояс

Пояс в сучасній моді стає необхідною частиною спіднього комплекту, а "швидкі" панчохи на силіконі поступово відходять від справ. На теплу пору року сміливо запасайтесь новомодними надтонкими пристібними панчохами, а поки зима, тренуйтеся носити пояси вдома.

Підв’язки

Підв’язки – абсолютно непрактична в сучасному світі річ. Вони стають в нагоді лише на весіллі як елемент традиційного конкурсу та на екзаменах місцем схову шпаргалок. Але хоча б одна така красива штучка з невагомого гіпюру на тонкій м’якій резинці сьогодні мусить поселитися у вашому білизняному комоді.

Рукавички

В магазині білизни ви завжди знайдете варіанти гіпюрних рукавичок або напіврукавичок. Пікантний елемент костюму зараз не є виключно атрибутом весільної моди. Навіть найпростіший буденний комплект білизни рукавички з мережива пікантно освіжать і доповнять.

Білизну вдома можна "оживити" мереживними рукавичками

Стікіні

Стікіні – спеціальні накладки на груди. Раніше вони вважались елементом виключно стриптизерським, сьогодні ж без них не обійдеться майже жодна жіноча шафа. Якщо фетишні стікіні застосовують у нарядах особливого інтимного призначення, то прозорі або тілесні наліпки згодяться, щоб не надто "світити" грудьми, коли мусите вдягати сукню без білизни.

Прикраси

Для романтичного інтиму можна доповнити комплект шийною прикрасою, бархаткою, браслетами, головним убором. Аксесуари створять зі спідньої білизни повноцінний наряд.

Дизайнерські стікіні

В білизні, що ви носите протягом дня, виглядати впевнено та почуватися внутрішньо звабливо не достатньо. Щоб виглядати ще й доречно, слід дотримуватись певних правил підбору та носіння білизни.

В цьому можуть нагодитися деякі поради:

- Не нехтуйте послугами консультантів при виборі білизни. Насправді, розуміюча вас людина, що добре відчує смаки та особливості вашої фігури, щоб порекомендувати безпрограшний варіант, підшуковується роками на зразок стоматолога чи косметолога. Якщо добре роззнайомитесь з вашим консультантом, згодом зможете обережно порекомендувати магазин вашому чоловікові при виборі чергового подарунка.

- Білизну під коштовні сукні та під наряди для дуже важливих подій краще приміряти одразу із сукнею.

- Бретельки з силікону не маскують, а навпаки, лише акцентують свою присутність. Якщо сукня доволі відкрита і без бретельок ніяк не обійтися, краще обрати декоративні бретелі: з камінцями, вишивками, пір’ям, металевими ланцюжками, в залежності від стилю основного вбрання.

Гладка безшовна білизна найменш помітна під білим та напівпрозорим одягом

- Не вдягайте під прозорий та напівпрозорий одяг контрастну та кольорову білизну, якщо це не частина образу. В ідеалі білизна має бути одного кольору з одягом. Але під білий тонкий одяг найкраще пасуватиме білизна тілесного кольору: вона найменш помітна.

- Під брюки, штани та джинси вдягайте непомітні трусики з відповідною посадкою, як танга або стрінгі, або ж широкі бандажні шортики. Неприйнятно носити сучасні обтягуючі штанці з класичними трусиками на резинках, що візуально половинять сідниці.

В статті використано фотоматеріали Aubade, Victoria's Secret, Leurre, Jean Paul Gaultier для La Perla, Frederick’s of Hollywood, Chantal Thomass, Bordelle, Femilet.