В європейській столиці шопінгу стартував сезон літнього розпродажу

— 27 червня 2012, 15:17

Шопоголіки з усього світу стікаються до французької столиці, щоб за півціни придбати речі від іменитих luxury-брендів і та інших марок. Незважаючи на щорічний ажіотаж, цього літа в Парижі заборонили нічні продажі і залякують магазини штрафами в тисячі євро, пише Euromag.

Паризький сезон розпродажів триватиме протягом п'яти тижнів і завершиться 31 липня. Знижки стартують від 20% і деколи сягають 70%, так що черги та натовпи покупців у найпопулярніших шопінг-центрах неминучі.

Парижан і туристів порадує знижками бульвар Османі, де є магазини таких марок, як H&M, Uniclo, Mango, Zara і багато інших. Там же розташовані Galeries Lafayette і Printemps - найзнаменитіші паризькі універмаги, де можна придбати одяг, взуття, посуд, домашні товари та багато іншого.

Вже о 8 ранку Printemps розкрив свої двері для шопоголіків, а щоб зробити покупки ще більш приємними і зручними, універмаг підготував для своїх клієнтів додаткові сервіси. Наприклад, послуга "Achat Mains Libres" ("Покупки з вільними руками") дозволить згрупувати покупки і оплатити їх одночасно, без витрати часу на чергу до каси.

Інший паризький магазин, куди фахівці радять попрямувати любителям знижок, – торговий центр кварталу 1-го округу Парижа Шателе-ле-Аль. Під дахом цього центру розташовані бутіки найвідоміших марок, великий кінозал і ресторани. Перевага центру Шателе-ле-Аль у тому, що він розташований в самому центрі французької столиці на місці колишнього ринку.

Завдяки своєму розташуванню центр завжди заповнений натовпом покупців. Крім того, центр розташований в безпосередній близькості до центру Жоржа Помпіду – паризького музею сучасного мистецтва. Крім того одна з головних центральних артерій міста, вулиця Ріволі, також розташована неподалік.

Для тих, хто не любить галасливий і багатолюдний шопінг, є більш спокійне місце, наприклад, лівий берег Сени і магазин Bon Marché. Ну а в пошуках знижок на люксові марки потрібно прогулятися по Єлисейських полях, де розташувалися бутики Louis Vuitton, Prada, Dior, Chanel та інші.

Реклама:

Головне сьогодні