Спляча красуня прокинулась від поцілунку … дівчини. Фото

Про це у коментарі "Українській правді. Життя" розповів сам художник.

Сплячою красунею, яка розплющила очі виявилась 24-річна Яна Гуржій. Її у чоло поцілувала на два роки молодша Катерина.

"Я вирішила для себе, що хто з відвідувачів проекту поцілує мене нестандартно, не в уста, як усі робили, я відкрию очі. Катя поцілувала мене в чоло", - розповіла Яна.

Вона таки прокинулась. Перші хвилини після поцілунку. Фото Тараса Полатайка (с)

Як зізналась вона у коментарі "УП.Життя", зараз вона ще не вирішила, що робитиме далі.

"Я візьму кілька днів на розмірковування, тому що на цей ранок (прокинулась Яна від поцілунку в четвер ввечері - ред.) у мене не з’явилось якогось кардинально нового рішення щодо мого подальшого життя", - сказала дівчина.

Поцілунок, який розбудив сплячу красую. Фото Тараса Полатайка (с)

"Я вірю в те, що випадковості невипадкові, я була здивована, але я була б так само здивована, якби це був незнайомий мені чоловік. Так сталось, тепер я хочу зрозуміти, як діяти далі, взяти паузу", - розповіла Яна, яка займається перекладами з польської і англійської мови, а також перукарським мистецтвом.

Яна є філологом за освітою, закінчувала "Києво-Могилянську академію".

Яна Гуржій є першою сплячою красунею, яка наважилась розплющити очі. Фото Тараса Полатайка (с)

[L]Як відомо, з 22 серпня у Національному художньому музеї триває проект "Спляча красуня".

Впродовж кількох днів повнолітня і неодружена дівчина спить у приміщенні Національного художнього музею. Загалом у проект залучено п’ятеро дівчат, які сплять по три дні кожна.

Прийти і поцілувати її зможе будь-хто, хто заплатить 20 гривень за вхід до музею і підпише угоду "Якщо я її поцілую, а вона при цьому відкриє очі, я одружуюсь".

Водночас, дівчина перед участю у арт-проекті теж підписує аналогічну угоду. Тож красуня знає, що якщо після поцілунку вона розплющить очі – мусить вийти заміж за незнайомця.

(Як все було - дивіться на відео)

Яна була четвертою дівчиною в рамках проекту. І вона єдина, хто розплющила очі.

Угоди були складені юридичною компанією ULGroup. Зігдно з текстом документу, молоді люди мають одружитись. Та якщо хтось з них не захоче цього зробити, то ображена сторона може вимагати компенсацію за завдану моральну шкоду

За умовами проекту, цілувати сплячу красуню можуть і дівчата. Просто потім жінкам доведеться їхати одружуватись у якійсь країні, де дозволені одностатеві шлюби.

Реклама:

Головне сьогодні