Топ-10 новорічних нарядів: як зустріти свята модно і недорого

Окрім приємних святкових клопотів, загортання подарунків і приготування смачних салатів, підготовка до зустрічі нового року у жінок пов’язана насамперед з вибором новорічного вбрання.

Вже здавна серед наших панянок заведено Новий рік зустрічати якщо не в новенькій сукні, то принаймні в самій урочистій. Більш вимогливі стосовно вибору нарядного вбрання лише новорічні корпоративи.

Ми проаналізували основні тенденції святкової моди, запропоновані провідними світовими дизайнерами, ознайомилися з пропозиціями мас-маркет брендів, і підібрали для вас найкращу десятку модних нарядів для зустрічі Нового року.

Головне, що будь-якій уподобаній сукні від наймоднішого паризького кутюр’є можна віднайти аналог серед недорогих брендів, а щось – навіть зшити та припасувати власноруч. Для початку – основні тренди новорічної моди.

Топ-10 новорічних нарядів від "УП Життя" виглядає так:

Сукня з мережива

Мереживо вже не перший рік з’являється в трендах новорічної моди. Актуальна сукня до цьогорічного свята неодмінно має бути коротенькою, облягаючою або з пишною спідничкою і бажано без бретелей взагалі.

До вечірньої моди повертається тренд до тонкого білизняного мережива і коштовного гіпюру. Такі сукні шиють на контрастній нижній тканині або тон в тон. Зазвичай, це чорне мереживо на тілесній основі, кольорове на білій, золоте на яскравому тлі, а серед монохромних варіантів: рожеві, сливові, бірюзові, м’ятні та інші літні, "несезонні" барви.

Навіть люксові бренди пропонують мереживні наряди простого крою. Подібну сукню можна відшукати не лише серед дорогого дизайнерського одягу

Червона сукня до долу

Вечірня сукня пристрасного багряного кольору згодиться ще не на одній вечірці. Головний привід зупинити вибір саме на червоній сукні – колір кохання неофіційно проголошено головним для зустрічі Нового року.

Самодостатній червоний колір вимагає простого силуету сукні і мінімуму прикрас. Буде досить самої лише підвіски або невеликих сережок. Правильний відтінок червоного пасуватиме майже кожній жінці, але з обережністю до такого варіанту слід поставитись повненьким дамочкам або ж тим, хто не звик знаходитись у центрі уваги.

Жінка в червоній сукні завжди в центрі уваги на будь-якій вечірці. Не відмовте собі у подібному задоволенні, адже червоний колір – найпопулярніший для новорічних суконь

Маленька біла сукня

Антипод червоній сукні – коротке біле платтячко приталеного силуету з пишною спідничкою – має сподобатись цього свята не лише юним дівчатам. Схожість з дитячим костюмом сніжинки на новорічному ранку будь-яку серйозну пані перенесе на свята в диво-казку.

Дотримання білого кольору – не таке вже строге. Допускають барви небесно-блакитні, ніжно-рожеві, пудрові відтінки. Сукню без вагань можна доповнити блискучими туфлями і сумочкою-коробочкою на ціпку, або високими чоботами, спокійним пастельним макіяжем і головним убором: пов’язкою, стрічкою, віночком чи справжньою короною, як у Снігуроньки.

Біла сукенка для новорічної вечірки – простий, але зважений вибір

Чорне вечірнє вбрання

Чорна сукня поза часом, модою і сезонністю. До свят дизайнери пропонують облягаючі сукні довжиною по коліно з невеликими рукавчиками-ліхтариками або ж довжиною три чверті, коктейльні сукенки з рюшами і комбіновані платтячка з прозорими деталями. Чорні сукні слід густо прикрашати кристалами і масивними металічними аксесуарами.

Маленька чорна сукня – це завжди стильно. Святковим можна зробити майже будь-який наряд, якщо вдало підібрати аксесуари

Коротка сукня в лелітки

Гламурна блискуча сукенка для публічної зустрічі Нового року якнайкраще пасуватиме молодим дівчатам з красивими формами. Альтернативний варіант – частково лелітчаста сукня. Ідеальна модна форма: коротка сукня з блискучим топом і пишною багатошаровою спідничкою з органзи.

Коротка блискуча сукня знову в моді. Подібні наряди з блискучих тканин, з напиленням та в лелітки нині майже в кожній вітрині

Брюки або легінси?

Не слід забувати про святкові варіанти з брюками. Класичні брюки добре було б поєднати з мереживною блузою або шовковим топом. Якщо ж не маєте святкового верху, підберіть брюки з вишивкою кристалами, стеклярусом, контрастними лампасами. Мереживні брюки – теж непоганий варіант.

Для юних модниць пропонують чимало святкових легінсів з металічним напиленням, друкованими малюнками і поєднанням з мереживом. Всі їх можна доповнити навіть простим плетеним светром, підібравши яскравий ремінь, що підкреслить природну лінію талії.

Варіант зі светром або пухнастою кофтиною якнайкраще пасуватиме для святкування на дачі, біля сімейного вогнища або за містом на барбекю-вечірці.

Зустрічати Новий рік можна навіть у джинсах, якщо це "правильні" джинси

Оксамитова сукня або оксамитовий костюм

Не обирайте "ділових" варіантів: брючних костюмів або довгих суконь до долу – вони візуально старять. Якщо вирішили зустріти Новий рік у брючному костюмі – то з поєднанням оксамиту і шовку, якщо це оксамитова сукня – краще скомбінувати важкий оксамит з органзою. Це може бути цупкий топ і легка шовкова спідниця, або оксамитовий жакет з шифоновою сукнею. Глибоко-чорний оксамит серед класичних варіантів, але сучасніше виглядатиме фіолетовий, малиновий або яскраво-червоний м’який оксамит.

Комбінезон з аплікаціями

"Засидівшись" у моді, комбінезони неочікувано увірвалися і до рейтингу новорічних нарядів. "Зимові " комбінезони виготовляють з рукавами або додатковими накидками, а урочисті – з глибоким декольте. Форма штанів "банан" вже не на часі, тому і форма комбінезону має бути витонченою, приталеною, дещо еротичною, а тканини зі списку тих, що модні: мереживо, мокрий шовк, лелітки.

Святкові комбінезони спокусливо облягаючі, декольтовані і підкреслюють талію

Довга сукня з мокрого шовку

"Космічності " новорічному образу додадуть масивні металеві прикраси, а затишку – коротка шубка або хутряний шалик. Така "сукня з майбутнього" виконується у відповідних "металічних " кольорах: рідке золото, ртуть, срібло, і відповідними ефектами: космічний пил, зіркове мерехтіння.

Карнавальний костюм з хутром

Коротка шубка зі штучного хутра в анімалістичне забарвлення, запропонована дизайнерами як наймодніший верхній одяг цього сезону, стане в нагоді, якщо зустріч Нового року відбуватиметься на головній площі рідного міста або ж у друзів на дачі під лісовими соснами. Смугасте леопардове, плямисте гепардові або руде лисяче псевдо-хутро достатньо доповнити карнавальною маскою і перетворитися на дику тваринку.

Хутряну шубку можна перетворити на карнавальний костюм

Вибір святкової сукні обмежений не лише модними тенденціями, але й товщиною гаманця. Пошити сукню під замовлення буде не дешевше, а часом і дорожче за відповідні аналоги в магазині. Вагома передумова звернення до швачки: потреба у підгонці по фігурі або ж бажання використати дорогу натуральну тканину. Економ-варіанти пропонується зробити власноруч.

Зробити наряд святковим можна так:

- "розбавити" звичний костюм або коротку сукню масивними прикрасами. Огрядні браслети, шийні підвіски та опліччя зроблять урочистим будь-який наряд. Цього року популярні прикраси з жовтого металу чи золота. Приміром, модний дім Dior підготував лімітовану серію економ-прикрас – тату-наліпок, зроблених зі справжнього золота, які імітують повноцінні прикраси.

Золоті прикраси настільки актуальні до свят, що можна вдатися зо невеликих хитрощів – прикрасити тіло тату-наліпками

- улюблену вечірню сукню підперезати масивним ременем з камінням. Заготований вечірній наряд, який вдягається на всі випадки життя, з новим модним паском і виглядатиме по-новому.

- брючний костюм або комплект зі спідницею прикрасити вишивкою великим камінням і масивними кристалами. Це найлегший спосіб зробити наряд до свята ультрамодним.

- замість цілої сукні придбати окремий лелітчастий топ, або ж до повсякденної блузи підібрати яскраву спідницю-сонце чи вузьку коротку спідницю в лелітки.

Розшитий камінням топ – достатня новорічна прикраса вашого образу. З таким завданням можна впоратись навіть власноруч

- модне мереживне плаття замінити на окремий гіпюрний елемент, наприклад, топ або накидку. Пов’язати мереживний шматок тканини можна в якості верхньої спідниці або навіть святкового сарі.

- підібрати до образу щось блискуче: туфлі, сумочку або шарф-палантин. Головне – яскраве новорічне вбрання, і аксесуари впораються з цим завданням не гірше мерехтливої сукні.

На завершення останнього модного огляду в році, що минає, пропонуємо яскраве і позитивне новорічне вітання від одного з одежних брендів. Надихайтеся на вибір найкращого новорічного вбрання для себе, будь то вечірня сукня, коктейльне платтячко, светр з джинсами або карнавальний стрій.

Бажаємо вам бути модними у Новому році, а від того красивими і щасливими!

В статті використано фотоматеріали з рекламних кампаній сезонних та святкових колекцій Armani Exchange, Stradivarius, Neiman Marcus And Target, Banana Republic, Calvin Klein Jeans, BCBG Max Azria, Guess, Miss Sixty, Dior, ASOS.

Реклама:

Головне сьогодні