Електронна читальна зала Bookland на 20 Форумі видавців

Вперше на Форумі видавців працюватиме електронна читальна зала Bookland. Впродовж усього Форуму відвідувачі зможуть почитати книжкові новинки провідних українських видавництв у спеціальній читальній залі, яка буде обладнана рідерами, планшетами і комп’ютерами. Також для читачів працюватимуть два пункти завантаження е-книжок. Спеціалісти пунктів завантажуватимуть у пристрої відвідувачів безкоштовні книжки світової та української класики. Разом із книжками Франка, Шекспіра і Вайльда відвідувачі матимуть унікальну можливість отримати безкоштовно фрагменти з актуальних книжок сучасних українських письменників.

Ось деякі новинки, які можна буде почитати в електронній читальній залі, а також купити в онлайн магазині ліцензійного електронного контенту Bookland.com вже з 12 вересня:

Любко Дереш, "Миротворець" (Кальварія) і "Остання любов Асури Махараджа" (Нора Друк)

Юрій Іздрик, "Після прози" (Meridian Czernowitz)

Ірена Карпа, збірка "Історії моїх жінок"

Тарас Прохасько, "Одної і тої самої" (Meridian Czernowitz)

Євгенія Кононенко, "У черзі за святою водою" (PR-Prime Company), "Ностальгія" (Кальварія)

Ірен Роздобудько "Зроби це ніжно" (Нора Друк)

Надійка Гербіш, "Теплі історії до кави", "Теплі історії до шоколаду" (Брайт Стар Паблішинг)

Електронна читальна зала буде розташована біля стенду Bookland на 1-му поверсі Палацу мистецтв, стенд №136.

Слідкуйте за оновленнями списку новинок на сайті Bookland.com.

Довідка:

Bookland.com – це найбільший в СНД онлайн-магазин ліцензійного електронного контенту. Для Правовласників: вражаючи розміри роялті, прозора онлайн статистика, різноманітні партнерскі програми з просування книжок та боротьби з інтернет-піратсвом. Для користувачів: більше 1 500 000 книжок на 17 мовах у найпопулярніших форматах, зручні системи оплати, можливість купити "в один клік" без реєстрації.

Реклама:

Головне сьогодні