5 причин відвідати "Джаз-Коктебель"

— 11 вересня 2013, 17:25

Пропонуємо переглянути список причин, через які, потрібно обов'язково потрапити в Коктебель з 11 по 15 вересня.

Причина № 1 Red Snapper & Patrick Wolf

У рамках фестивалю пройде The Selector Party - проект "Нова британська музика".
14 вересня виступатимуть три яскравих представника британської сцени - Submotion Orchestra, Patrick Wolf і British Sea Power. Закриє "британський день" ейсід-джаз-банда Red Snapper.

Причина № 2 Фестиваль сучасного мистецтва Artishock

Цього року організатори "Джаз-Коктебелю" продемонструють свій новий проект - фестиваль сучасного мистецтва ARTISHOCK. Арт-опен-ейр буде тривати з 9-го вересня протягом семи днів в різних місцях селища. У рамках фестивалю проходитимуть зустрічі з діячами мистецтва, покази незалежного кіно, виставки; заявлено ленд-арт та світлоарт. Все абсолютно безкоштовно.

ВІДЕО ДНЯ

Причина № 3 Безкоштовна молодіжна сцена

Цього року брати участь у програмі безкоштовної молодіжної сцени забажали більше 350 артистів, але взяли, звичайно, не всіх. Marble Boy, Тарута, Куку Шанель, LONGITAL та інші. Найцікавіші, мабуть, це PO MORDI (проект колишнього вокаліста "Мертвого Пiвня" Місько Барбари (Україна) і легендарного композитора і гітариста Йозефа Остржанського (Чехія).

PO MORDI - це пісні на вірші українських поетів у неповторній вокальній подачі та музичній імпровізації. Спеціальним проектом майданчика стане Staropramen Czech Open Stage, який презентує публіці сучасну імпровізаційну джазову музику Чехії.

Причина № 4 Green Grey & Bonobo & Telepopmusik

"Нульовий день" фестивалю буде безкоштовним. Перед гостями Коктебеля виступатимуть герої початку 2000-х - українська група Green Grey. Хлопці підготували спеціальну програму з кращих пісень, які відіграють на головній сцені.

А з 12-го по 15-те вересня можна буде радіти хедлайнерам фестивалю: Bonobo, Telepopmusik, Erik Truffaz Quartet, Nils Petter Molvaer, Billy's Band, The Hardkiss і Pianoбой.

Причина № 5 Фестиваль вуличних театрів

Якщо приїдете в Коктебель 11-го вересня, то застанете закінчення міжнародного фестивалю вуличних театрів, який відбудеться тут вперше. У цей день перформанс влаштують театри з Таллінна, Петербурга, Криму та Кривого Рогу, а кращі будуть нагороджені.

За матеріалами Biggggidea.com.

Реклама:

Головне сьогодні