Музичний тиждень: нові The Black Keys, альбом Wu-Tang Clan як мистецька акція та інше

Також у випуску: Gogol Bordello доїдуть до Києва нескоро, стара гвардія Echo & The Bunnymen та Pixies,а також свіжа британська кров.

Найцікавіші новини музики – на "Українській правді".

Gogol Bordello доїдуть до Києва нескоро

Організатори концерту славетних Gogol Bordello у Києві почали повертати гроші за квитки.

Нагадаємо, гурт відмінив європейський тур через травму учасника МС Педро, згодом було призначено нові дати концертів для всіх країн, окрім України та Росії. Ситуація з виступами "Гоголів" у наших широтах лишається невизначеною.

Повернення квитків буде здійснюватись з 28.03 до 21.05, з 11:00 до 15:00 за адресою вул. Стеценка 6, офіс 201. За наявності паспорту та виключно за попереднім записом згідно з формою на сайті організаторів.

Нові The Black Keys

Свіжий сингл ажіотажного американського рок-дуету. Щоправда, цього разу хлопці зрадили блюз-року і експериментують з new wave. Чи будуть відтепер The Black Keys звучати тільки так? Дізнаємось 12 травня, коли вийде їхній новий альбом "Turn Blue".

Wu-Tang Clan: альбом як хеппенінг

Знаменита хіп-хоп формація Wu-Tang Clan поставила за мету втілити не просто альбом, а справжній арт-об’єкт. Диск "Once Upon A Time In Shaolin" буде вироблено в єдиному екземплярі, в коробці зі срібла та нікелю з гравіюванням. Далі запис із 31 треком тривалістю 128 хвилин планують відправити в тур по музеях та фестивалях.

Прослухати альбом можна буде на спеціальних заходах, заплативши по 30-50 доларів за вхід і пройшовши обшук і кордон охорони, щоб ніхто не зміг записати і злити в мережу "піратську" копію. Після туру альбом або видадуть масовим тиражем, або виставлять на торги. У другому випадку, за словами учасника гурту RZA, "це все одно що придбати скіпетр правителя Єгипту".

Паралельно Wu-Tang Clan готують ординарний номерний альбом "A Better Tomorrow", вихід намічено на літо 2014.

Новий альбом Pixies

Американські рок-класики Pixies анонсували перший повноцінний студійник за 23 роки. Платівка "Indie Cindy" вийде вже 19 квітня. По великому рахунку, альбом не міститиме суттєвих новинок – до нього увійшов уже відомий сингл "Bagboy", матеріал з нещодавніх міні-альбомів "EP-1" та "EP-2", а також вміст зовсім свіжого "EP-3", представленого цього тижня. Проте реліз точно порадує відданих фанів-колекціонерів.

Трек тижня: ветерани британського пост-панку Echo & The Bunnymen випустять новий альбом "Meteorites" 3 червня, а поки діляться впевненим першим синглом.

Кліп тижня: свіжа кров з Бристоля. Виступали на розігріві у Bastille, взяли саунд-продюсером Енді Барлоу з Lamb, а восени 2014 відкатають перший сольний тур по Британії. Слухайте їх на "Українській правді" раніше, ніж про них заговорять навіть у рідних краях.

"Українська правда.Життя"

Реклама:

Головне сьогодні