В столиці пройдуть Дні вуличної музики. Відео

— 15 травня 2014, 17:24

Цього дня, з 10:00 до 22:00, в центрі міста зможуть зіграти всі охочі: професіонали й любителі, зірки й початківці, кожен, хто бажає просто вийти на вулицю і грати для друзів та перехожих, хто небайдужий до музичних експериментів та інших.

В рамках проекту заплановані танцювальні майстер-класи та уроки із гри на рідкісних музичних інструментах, народні пісні та хороводи.

"День Вуличної Музики завжди нагадує нам литовську боротьбу за незалежність і "Співаючу революцію", яка пройшла у нас в кінці 80-х", − говорить ініціатор фестивалю, легендарний литовський музикант Андрюс Мамонтовас.

Також на фестивалі буде діяти дитячий майданчик, фантастичний планетарій, пригощання від рестораторів і сувенірні ятки від хендмейд-майстрів.

В День Вуличної Музики у центрі Києва музика звучатиме звідусіль: від Михайлівської до Софіївської площі, від Пейзажної Алеї та Андріївського узвозу до Українського Дому.

Дні вуличної музики пройдуть в таких містах, як Київ, Львів, Івано-Франківськ, Краматорськ, Дніпропетровськ, Одеса, Харків, Переяслав-Хмельницький, Ужгород, Хмельницький, Тернопіль і Чернівці.

Реклама:

Головне сьогодні