З Росії депортували польський метал-гурт Behemoth

— 22 травня 2014, 19:23

Раніше кілька виступів Behemoth, що входять в програму їхнього туру "Російський сатаніст", були зірвані через протести "православної громадськості".

Увечері 21 травня перед концертом в єкатеринбурзькому "ТЕЛЕКЛУБУ" музикантів затримали співробітники ФМС, пише Colta.ru.

Таке рішення винесено по відношенню до всього колективу. Музикантам призначили штраф (2 тисячі рублів кожному (680 грн).

"Ми отримували візу в російському консульстві у Варшаві. - Пояснив Znac.com лідер групи Адам Дарскій. - Коли ми запитали, яким чином оформляти документи, нам сказали, що необхідно зробити ділову візу. Ми виконали все так, як нам було сказано. Тепер з'ясувалося, що потрібно було робити якусь "гуманітарну" візу, а не ділову".

Польський музикант також розповів про умови утримання в КПЗ: "Це була дуже маленька кімнатка метр на півтора. На стінах були розмазані екскременти. Вночі ми попросили, щоб нас вивели в туалет, проте нам чомусь відмовили. Довелося справляти малу нужду в пластикові пляшки".

Концерт Бегемот 25 травня в Москві не відбудеться . "Вважаю, зараз не найкращий час для поїздок по Росії", - сказав Дарскій .

Реклама:

Головне сьогодні