Тест

Кліп українського гурту отримав три номінації на фестивалі кліпів у Німеччині. Відео

Частина цієї роботи увійшла до списку номінантів фестивалю Berlin Music Video Awards відразу в трьох категоріях, пише Gazeta.ua.

Лайв-відео Dead Boys Girlfriend включає в себе живе виконання чотирьох пісень. Його зйомки відбулися восени минулого року в одному із столичних клубів. Протягом шести годин музикантів знімали на п'ять камер. Режисером ролика виступив гітарист гурту Стас Гуренко.

"Я переконаний, що саме живий виступ музиканта – його найчесніший прояв, найбільш енергетично відкритий стан. Мені хотілося передати цей момент", - сказав Гуренко.

Однією з композицій, які були зіграні групою, стала Rave 666. Саме її відібрали в якості номінанта організатори Berlin Music Video Awards, який відбудеться в травні цього року в Німеччині. Українська команда претендує на перемогу в категоріях "Найбільш трешевий", "Найкраща пісня" та "Найкраще живе виконання".

Dead Boys Girlfriend грають в стилістиці, яку самі іменують digital-rock. На 23 квітня у команди намічена концертна презентація нового альбому Zhelezo.