Чому мода на українське - стала трендом? ®

— 21 квітня 2015, 10:00

Мода на все українське набирає обертів. Навіть на світових подіумах і червоних доріжках дефілюють красуні в сукнях з елементами української вишивки, виготовлені найвідомішими світовими дизайнерами. І, чомусь, тільки тепер українці згадали про те, що у нас також шиють одяг, взуття та сумки, створюють чудові прикраси і консультують талановиті стилісти. З'ясувалося, що купувати українське не тільки патріотично, але й вигідно, адже речі, "зроблені в Україні", вражають ще й своєю якістю!

Багато модниць відкривають для себе українських дизайнерів одягу, сумок та аксесуарів в MY-FASHION – онлайн-магазині, де полюбити речі Made in Ukrane можна раз і назавжди. Виявляється, що в Україні є багато прекрасних виробників, які виготовляють одяг не гірше, ніж вже розкручені торгові марки. В MY-FASHION можна поповнити свій гардероб одягом та аксесуарами від таких відомих українських дизайнерів, як Андре Тан, Анастасія Іванова, Олексій Залевський, Костянтин Міро, Земскова-Ворожбіт, брендів Must Have, Level Bags, Who is it? та багатьох інших.

Асортимент, представлений на віртуальних полицях онлайн-магазину, дуже широкий, розрахований як на жіночу, так і чоловічу аудиторії, та оновлюється щосезону. Тому, для будь-якої нагоди: чи-то робочі будні, повсякденні справи, вечірки, святкові події, вихідні чи відпустки – можна знайти прекрасні відповідні наряди, які ретельно відбираються командою стилістів та зручно сортуються за категоріями. А приємне відчуття того, що ви одягнені у дизайнерські речі Made in Ukraine подарує вам гордість за свою країну і радість від вдалої покупки одночасно.

Реклама:

Головне сьогодні