До фестивалю кіно та урбаністики презентували креативний трейлер. Відео

— 28 квітня 2015, 10:00

До його старту було створено креативний анімаційний трейлер. Його автор - аніматорка Катерина Возниця та дизайнерка Лєра Гуєвська.

Протягом фестивалю буде показано 10 докумантальних стрічок з Чехії, Франції, Щвеції, США, Великобританії, України, Німеччини, Мексики, Італії, Швейцарії, Канади та Китаю, а також 19 коротких метрів. Все це – українські прем’єри. Серед них: переможець кінофестивалю Sundance "Російський дятел", велосипедна стрічка десятиліття "Вело проти Авто" та два музичні фільми "Звук і пристрасть у Західному Берліні" та "Місто як острів". Також на глядачів чекає спеціальна короткометражна програма "Гра в міста – 2". Це авторські портрети Річмонда, Мілана, Катовіце, Львова та Риги. Український портрет представлений роботою Жанни Озірної "Перша співбесіда".

Українську урбаністику на фестивалі представлять роботи фіналістів конкурсу My Street Films Ukraine – 13 коротких метрів із Сімферополя, Краматорська, Новояворівська, Бережан, Херсона та Києва. Почесне журі у складі гостей фестивалю обере переможця, який поїде на Open City Doc Fest у Лондоні.

Протягом усієї кінопрограми працюватиме дитячий табір. Наймолодші учасники будуть слухати лекції про міста, екологію, енергетику та навіть побудують власне місто мрії. Відкриє фестиваль хакатон із генерування ідей для розвитку міста Славутич "Збери місто". В рамках події відбудеться майстер-клас зі створення міських меблів від "Пилорами".

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні