Незважаючи на кризу, в Україну прийшов бренд жіночого одягу adL ®

— 15 травня 2015, 16:58
Міжнародний бренд жіночого одягу adL https://www.facebook.com/adLUkraine 16 травня відкриває два магазини у Києві. Перший бутик відкриють у ТРЦ DreamTown, другий - в ТРЦ "Піраміда".
Згідно маркетингової стратегії компанії, нова для України мережа займе нішу жіночого одягу сегментів "середній", "середній плюс", яка помітно звільнилася після відходу з ринку або помітного скорочення кількості бутиків таких брендів як In Wear / Matinique, Naf-Naf, (група компаній "Ліга"), Esprit, OVS RiverIsland (Maratex), NewLook.
"За останній рік через несприятливу економічну ситуацію в Україні закрився цілий ряд магазинів, в яких прекрасна стать могла поповнювати свої гардероби модними сукнями, елегантними діловими костюмами, якісним трикотажем і одягом на кожен день. Завдяки нашому одягу українки знову зможуть купувати хороший і гарний одяг за чесними цінами. Блузи, брюки, сукні, костюми, джемпери, верхній одяг, аксесуари - ми пропонуємо широкий асортимент і колірну гамму, використовуємо натуральні тканини, стежимо за якістю пошиття і модними тенденціями, оновлюємо колекції кілька разів на рік, щоб вони завжди були свіжими і актуальними" , - розповідають у adL.

У компанії не розраховують тільки на маркетинг і сприятливу ринкову кон'юнктуру, оскільки впевнені в унікальності і витонченості своєї продукції: "Одного тільки погляду, наприклад, на діловій брючний костюм, трикотажний кардиган або джемпер, сукні всіляких фасонів, кольорів і стилів буде достатньо, щоб відразу і безпомилково визначити: ця річ від adL - моя! Обіцяємо, з adL буде яскраво і дуже стильно!"- зазначив маркетинг директор adL-Україна Тетяна Стельмащук.
Зазначимо, міжнародний бренд adL заснований 35 років тому в Туреччині, на сьогоднішній день мережа магазинів цієї марки налічує кілька сотень точок, розташованих в 23 країнах світу, включаючи Україну. У планах бренду - розширення мережі, в тому числі, за рахунок країн СНД. Бренд позиціонується в середній ціновій категорії.
Реклама:

Головне сьогодні