Українці перемогли на конкурсі арт-інсталяцій. Фото

— 1 липня 2015, 11:01

Інсталяція складається з фігур відомих персонажів. Всі фігури оснащені діодною підсвіткою, яка спалахує від дотику і в темряві. На зворотній стороні розміщуються цитати

персонажів, йдеться у повідомленні команди.

Як розповів "Українській правді. Життя" один із учасників команди Данило, інсталяція складається з дерев'яних фігур з інтерактивними елементами взаємодії з глядачем. Фігури Джимі Хендрікса, Чарлі Чапліна, Ейнштейна та інших були обрані не випадково.

"Вони були легендами, геніями свого часу, але і на сьогоднішній день запалюють в людях світло своєю унікальністю, надихають нас своїм талантом та надзвичайним вкладом в музику, мистецтво, культуру та науку всього світу", - каже він.

"Головна ідея полягає в тому, що люди різні, унікальні та неповторні. Інсталяція є нагадуванням, що в кожного є свої таланти та своя улюблена справа. Це є заклик мотивувати близьких та мотивувати себе, а інколи для цього достатньо простої взаємодії. Концепція інсталяції полягає в тому, що кожен своїм дотиком може запалити світло в душі іншого.Кожен відвідувач може доторкнутись до легенди та запалити душу, ключ до якої знайти легко - варто лише поділитись своїм теплом", - розповів він.

Фестиваль є однією з найбільших музичних та культурних подій в Європі, щороку його відвідують близько 400 тисяч людей з більш ніж 70 країн світу. Інсталяції будть встановлені на території фестивалю з 10 по 17 серпня 2015 року.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні