"Життя починається знов": Океан Ельзи представив новий кліп. Відео

— 24 вересня 2015, 15:15

Як йдеться на офіційній сторінці гурту у Facebook, жанр відео визначили як поєднання двох форматів: короткометражного фільму та соціальної реклами. Ідея - Святослава Вакарчука.

За його словами, йому на думку спала така класична порівняльна картина між тим, як поводять себе люди старшого віку в Україні та люди такого ж віку в західному світі.

"У нас незалежно від соціального статусу, матеріального достатку, старші люди почуваються більш пригніченими, ніж на Заході, чи, наприклад, в Індії, де рівень життя подекуди значно нижчий, ніж у нас. Отже, справа не стільки і не тільки в добробуті, матеріальному забезпечені, а в більш відкритому, щирому ставленні до життя, а також у таких базових цінностях, як особиста внутрішня свобода і взаємоповага незалежно від віку, статусу та поглядів", - каже він.

Як зазначає лідер гурту, цим відео хотілось показати, що незалежно від того, як складаються обставини - у кожного особисто, у суспільстві в цілому, - є привід над чим задуматись, що згадати, проаналізувати та не має жодного приводу нічого не робити.

"Адже, на мою думку, щасливими стають ті, хто за жодних обставин не опускає руки", - додає він.

ВІДЕО ДНЯ

Як відомо, нещодавно мешканці міста Маріуполь організували флешмоб, аби до міста із концертом приїхав гурт "Океан Ельзи". Вони записали все на відео і їх почув Святослав Вакарчук. У своєму Twitter-акаунті він написав, обов'язково приїде разом із гуртом.

Ще раніше, раніше у Києві та інших містах України відбувся гастрольний тур гурту. На київському конценрті рок-гурт відіграв три години та зібрав повний Олімпійський стадіон.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні