Тест

Українці зможуть побачити виставу із номінантом на Оскар Камбербетчем. Але лише в кіно

Про це повідомляють організатори фестивалю.

За інформацією British Council, cправжнім скарбом нового сезону фестивалю є постановка безсмертної трагедії Вільяма Шекспіра "Гамлет: Камбербетч" з номінантом на премію "Оскар" Бенедиктом Камбербетчем y головній ролі.

"Це Гамлет для світу на межі: пересторога історії та заклик до нових ідей від нового покоління", – зазначає Variety Magazine.

Сам фестиваль розпочнеться прем’єрними показами комедії Джорджа Фаркера про кохання за розрахунком – "Хитромудрий план чепурунів" та шекспірівського "Отелло" у сучасній інтерпретації.

Український глядач також зможе побачити і титуловану виставу "Привиди" театру "Алмеда" за участі актриси Леслі Менвілл, що спричинила фурор у Великобританії. На великі екрани кінотеатрів також повернуться вже відомі хіти: постановка класичної американської драми Артура Міллера "Суворе випробовування", до болю трагікомічна п’єса Девіда Хея "Верхнє світло" з володаркою премії BAFTA Кері Малліган та вистава "Привітні життя" за твором Ноеля Коварда, що зворушує непідробними діалогами та дотепністю.

Розклад фестивалю можна подивитися тут >>>

Усі вистави демонструються англійською мовою з українськими субтитрами.

"Українська правда. Життя"