Французькі та українські зірки зіграють в фільмі "Поліна", що знімають у Києві

— 11 листопада 2015, 13:56

У фільмі також знімуться відомі українці - Джамала, Мирослав Слабошпицький та Василь Вірастюк.

"Українська правда. Життя" раніше повідомляла про початок зйомок кінокартини.

"Поліна" - історія 11-річної дівчинки, яка вирушає в чарівну подорож на пошуки правди про свою сім'ю. Головну роль виконує українка Поліна Печененко. З нею на майданчику задіяні зірки європейського та українського кіно.

Оператором фільму став Тьєррі Арбогаст, багаторічний співавтор Люка Бессона. В історії українського кіно - це перша масштабна міжнародна копродукція в жанрі сімейного фентезі.

Французька актриса Віржіні Ледуайен - володарка нагород Берлінського кінофестивалю і Європейської кіноакадемії за роль у фільмі Франсуа Озона "8 жінок", стала популярна у всьому світі після появи в "Пляжі" Денні Бойла разом з Леонардо ді Капріо.

Віржіні Ледуайен

Участь у проекті підтвердив ще один відомий французький актор Едуар Баер, виконавець ролі Астерікса в останній серії знаменитої франшизи про пригоди безжурних галлів - "Астерікс і Обелікс у Британії".

Едуар Баер

Зйомки фільму "Поліна" почалися 1 листопада, і на майданчику вже працюють актори з усього світу. Голлівудський актор Сол Рубінек працював з Клінтом Іствудом ("Непрощений"), Тоні Скоттом ("Настоящяю кохання") і Олівером Стоуном ("Уолл-стріт"). Молода французька актриса і модель Одрі Марней знімалася в картинах Мішеля Гондрі, Джорджа Клуні, Патріса Леконта і Седріка Клапіша, а француз Віржіль Брамлі виконав епізодичні ролі в "Початку" Крістофера Нолана і "Мандерлеї" Ларса фон Трієра.

Одна з характерних ролей дісталася Даніелю Коену, французькому акторові і режисерові ексцентричної комедії "Шеф" з Жаном Рено. Бельгію в інтернаціональному касті "Поліни" представляють актори Вім Вілларт ("Екс-ударник") і Елуа Альфаро Верстраетен. А литовська актриса Северія Янушаускайте ("Зірка") грає у фільмі головну негативну роль.

Виробництво фільму "Поліна" є копродукцією між Україною, Бельгією та Францією. Фільм знімається англійською мовою і розрахований на широку сімейну аудиторію і міжнародний прокат. Світова прем'єра стрічки "Поліна" запланована на 2016 рік.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні