ONUKA записала міні-альбом, натхненний Чорнобильською трагедією. Аудіо

— 25 січня 2016, 12:09

Як повідомляє Сultprostir.ua, на створення міні-альбому музикантів надихнула Чорнобильська катастрофа та її вплив на життя в Україні та інших країнах.

За словами солістки Нати Жижченко, тема Чорнобиля цікавила її з глибокого дитинства.

Як пояснила співачка, одна з причин такої пильної уваги до теми Чорнобиля пов'язана з тим, що її тато був одним з ліквідаторів наслідків аварії на АЕС.

"Навіть моя дипломна робота в Інституті була присвячена впливу Чорнобильської катастрофи на культуру Полісся. Чим старшою я ставала, тим вагомішою мені здавалася ця подія", - сказала солістка гурту Ната Жижченко.

"Я регулярно їжджу в Зону відчуження, і це місце, чесно кажучи, є для мене одним з кращих на Землі. Я завжди відчуваю там особливий прилив натхнення, до мене приходять нові ідеї, а емоції та враження, отримані під час чергової вилазки, ще довго підживлюють і дають поживу для роздумів. Я виношувала нові пісні дуже довго, мені хотілося вкласти в них максимум", - прокоментувала Жижченко.

В альбом увійде 4 треки українською та англійською мовами. Авторами музики стали Ната Жижченко і Євген Філатов. Тексти написала Ната Жижченко, а в одній з пісень використано фрагмент вірша київського стріт-арт художника Єжи Конопьє.

Також VIDLIK буде представлений на концерті ONUKA 9 квітня в київському клубі Sentrum.

Реклама:

Головне сьогодні