Усю першу партію квитків на фінал Євробачення розкупили за 15 хвилин

— 16 лютого 2017, 16:00

Усю першу партію квитків на фінал Євробачення, яка вийшла у продаж 14 лютого, було розпродано протягом 15 хвилин.

"За перші 15 хвилин було продано більше 3000 квитків. Черга на сайт досягала 11000 людей", – написав на Facebook засновник компанії сonсert.ua, що займається розповсюдженням квитків, Дмитро Феліксов.

"Перша партія квитків на фінал (Grand Final) Євробачення, яка вийшла у продаж, була розпродана. Зараз ми працюємо над оформленням замовлень від іноземних делегацій, які приїдуть на конкурс, розглядаються заявки від посольств, а також міжнародного (OGAE) та українського фан-клубів Євробачення", – пояснив директор conсert.ua Дмитро Чінь у коментарі для "Української правди. Життя".

Усю першу партію квитків на фінал Євробачення було розпродано протягом 15 хвилин. Фото 1tv.com.ua

Чінь також розповів, що після забезпечення згаданих особливих категорій, коли залишаться квитки на фінал, вони надійдуть у продаж ще однією партією.

У концертному агентстві також наголошують, що Євробачення в Україні не обмежиться трьома подіями – півфіналами 9 та 11 травня, а також фіналом 13 травня.

[L]Загалом відбудеться 9 шоу – півфінали, фінал та 6 репетицій. На генеральні репетиції також можна придбати квитки. Вони не транслюватимуться у прямому ефірі, однак виступи учасників будуть аналогічними до власне конкурсних.

Де та як придбати квитки на події Євробачення, можна дізнатися за посиланням.

Раніше Дмитро Феліксов також заявляв, що квитки будуть находити у продаж кількома хвилями.

Всього планується реалізувати близько 70 тисяч квитків. Очікуваний прибуток від їхнього продажу становитиме більше 70 млн грн.

На сайті мовника-організатора також ідеться, що перші 2 квитки на Євробачення-2017 придбала Руслана – в секторі А, 7 ряд, місця 7 та 8, на фінальне шоу конкурсу.

Перші 2 квитки на Євробачення-2017 придбала Руслана. Фото 1tv.com.ua

Один квиток співачка вирішила подарувати людині, яка, за її словами, просто збожеволіє від щастя – британській фанатці пісенного конкурсу Седі Трент (Sadie Trent). Це добра знайома Руслани, яка з моменту перемоги співачки на Євробаченні дуже активно і позитивно пише про Україну.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні