Організатори Євробачення здивувалися "чуткам" про Леді Гагу

— 22 травня 2017, 17:57

Виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак назвав чутками інформацію щодо участі співачки Леді Гага у Євробаченні у Києві.

Виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак назвав чутками можливу участь співачки Леді Гага у Євробаченні-2017. Фото thr.com

"Із подивом прочитав у інтерв'ю Ігоря Тарнопольського про переговори з менеджментом співачки Lady Gaga. Якщо б такі переговори велися, і вона підтвердила би свою участь у шоу, або ці переговори були б хоч на мінімально серйозному рівні, то про це знав би я і знали б у ЄМС", – сказав виконавчий продюсер конкурсу Грицак Укрінформу.

"Шкода, що деякі люди поширюють подібні чутки для досягнення власних PR-цілей, знецінюючи при цьому роботу значної частини команди пісенного конкурсу в Україні", – додав Грицак.

[L]Він зазначив, що у шоу організатори зробили акцент на найкращих українських артистах, ведучих, дизайнерах та хореографах, а також максимально презентували українську культуру, колорит та традиції.

Грицак також наголосив: "Руслана, безперечно, є сильною та самодостатньою артисткою, яку були раді бачити на сцені Євробачення знову як в Україні, так і далеко за її межами. Адже саме вона своїм виступом у 2004 року "заявила" Європі про те, що українська музика достойна уваги, і привезла ювілейне, 50-те Євробачення в Україну".

Раніше продюсер Джамали Ігор Тарнопольський розповів, що запрошеною зіркою цьогорічного Євробачення мала стати співачка Леді Гага, вона давала згоду на приїзд у Київ, проте організатори вибрали Руслану.

Реклама:

Головне сьогодні