Без супергероїв не обійтися. 10 найочікуваніших фільмів 2018 року від IMDb

— 21 грудня 2017, 17:15

Найочікувашішою прем'єрою 2018 року є фантастичний бойовик "Месники: Війна нескінченності".

Про це повідомив на основі поведінки своїх користувачів найбільший ресурс і база даних кіно IMDb (Internet Movie Database).

"Месники" – це фільм про супергероїв, знятий за мотивами коміксів Marvel і є продовженням кінематографічного всесвіту Marvel.

У новій серії "Месники" об'єднуються з Вартовими Галактики та іншими героями, щоб зупинити Таноса, який збирає камені вічності. За допомогою цих каменів та перчатки Танос зможе змінювати реальність за своїм бажанням.

Прем'єра в Україні відбудеться 3 травня 2018 року у форматі IMAX.

На другому місці – ще одна стрічка про супергероїв "Чорна Пантера". Її також зняли за мотивами Marvel.

З першого погляду можна подумати, що Ваканда – звичайна територія дикої Африки, але це не так. Тут, у надрах пустельних земель, ховаються поклади унікального металу, здатного поглинати вібрацію.

[L]Багато хто намагався дістатися до нього, плюндруючи все на своєму шляху і приносячи смерть аборигенам, але кожен раз таємничий дух савани - Чорна Пантера - вставав на захист пригноблених.

Трійку найочікуваніших прем'єр закриває друга частина "Дедпулу".

Вона вийде на екрани 1 червня 2018 року.

У десятку також потрапили "Світ Юрського періоду: Занепале царство", "Tomb Raider: Лара Крофт", "Тихоокеанський рубіж 2", "Хижак", "8 подруг Оушена" і "Місія: нездійсненна 6" i "Соло: Зоряні війни. Історії".

Реклама:

Головне сьогодні