Школа вокалу - чудовий спосіб розкрити співочий талант®

— 22 березня 2018, 17:20

Спільні заняття в школі вокалу - чудовий спосіб розкрити співочий талант та об'єднати родину

Зараз сімейні традиції майже зникли. Здається дивним, як раніше люди виходили на вулицю та влаштовували веселі гуляння з піснями та танцями. Співаючі родини користувалися особливою повагою та шануванням.

В ті часи родини були єдиним міцним організмом, хранителями традицій та пам'яті поколінь. Родинне вогнище було непорушним.

Сучасний суспільний устрій – загроза родинним стосункам

Діти сьогодні завантажені до межі: заняття в школі, відвідування секцій, музичних та вокальних шкіл для дітей. Підростаючому поколінню не вистачає батьківської уваги та спілкування.

Не краща ситуація між дорослими. Більшість часу відбирає заробляння грошей. Вільний час кожен з подружжя проводить по-своєму.

Найчастіше щоденне спілкування в родині зводиться до кількох стандартних фраз: як справи, які оцінки, чим займався. Подружжя в основному обговорює побутові та фінансові проблеми.

Якщо і у вас така ж ситуація - знайдіть спільне захоплення. Почніть відвідувати родинні заняття в школі вокалу в Києві.

Душа родини розквітає через пісню

Спільні заняття в школі вокалу – чудовий спосіб згуртувати родину і навчитись гарно співати.

Опитування батьків, які відвідували курси вокалу разом з дітьми, підтвердили, що такі заняття скріплюють стосунки в родині. Діти починають сприймати батьків як друзів, наставників і ділитися своїми відчуттями. З'являється спорідненість душ. У дітей формується інтерес до навчання, бажання досягти високих результатів. А з віком виникає навіть суперництво – діти прагнуть перевершити батьків у мистецтві співу, докладаючи все більше зусиль.

Школа вокалу "Муза" пропонує також спільні уроки вокалу для дорослих. Це чудовий спосіб укріпити стосунки подружжя, проводити весело та з користю спільний час.

Уроки вокалу в родинній атмосфері

Школа вокалу в Києві існує п'ять років і налічує більше ста учнів, серед яких є дорослі і діти від 4 років. Тепла сімейна атмосфера усуває вікові межі і сприяє створенню дружніх стосунків між всіма членами шкільної музичної родини.

Уроки вокалу є можливістю поспілкуватись, весело провести час. Вони можуть стати і першою сходинкою до великої кар'єри. Адже за допомогою грамотних педагогів з вокалу, багато випускників стали студентами музичних ВНЗ та солістами відомих гуртків.

Викладачі є діючими вокалістами поп та джазової музики. Постійно слідкують за нововведеннями та змінами в сучасній музичній культурі. Вони завжди допоможуть виявити вокальний напрям, в якому учень міг би досягти найбільших успіхів і проявити свій талант.

Кожні 2-3 місяці влаштовуються концерти в популярних клубах міста, де новачки можуть вперше спробувати свої сили у ролі професійного співака, а більш досвідчені вокалісти набути нових шанувальників та завести корисні знайомства. Також, учні постійно беруть участь у музичних фестивалях та неодноразово ставали володарями гран-прі.

В будь-якому випадку, кожний концерт – це незабутня подія для кожного.

PROMORED

Реклама:

Головне сьогодні