Комедія Зеленського встановила рекорд на новорічний уїкенд

— 3 січня 2019, 16:45

Романтична комедія "Я, Ти, Він, Вона" зібрала рекордні 23 мільйони 29 тисяч 303 гривні за перший уїкенд прокату.

Стрічку переглянули 249 747 глядачів.

Таким чином кіно встановило абсолютний рекорд в українському прокаті, зазначають автори фільму на його офіційній сторінці у соцмережі Facebook.

Режисери комедії Володимир Зеленський та Девід Додсон. Це перший фільм творчого об'єднання "Студія Квартал-95" дубльований українською мовою.

Крім Зеленського, який знявся у головній чоловічій ролі, у стрічці також знялися актор "Студії Квартал-95" Євген Кошовий, співачка Надія Дорофеєва та телеведуча і акторка Анастасія Коротка.

Романтична комедія "Я, Ти, Він, Вона" зібрала рекордні 23 мільйони за перший уїкенд прокату

Нагадаємо, у листопаді 2018 року касові збори комедії "Скажене весілля" подолали знакову позначку у 50 мільйонів гривень.

Цю позначку на українському ринку долають навіть не всі голівудські фільми.

2018 року таку планку, крім "Скаженого весілля", взяли лише 7 фільмів, серед яких марвелівські блокбастери "Веном", "Чорна пантера", "Месники: Війна нескінченності" та низка інших.

Фільм "Скажене весілля" став першим в історії сучасного українського ігрового кіно, на який на другий тиждень прокату зросла кількість проданих кінотеатральних квитків.

За перші два тижні прокату за квитки на "весілля" виручили майже 31 мільйон гривень.

До "Скаженого весілля" найкасовішим був український мультик "Викрадена принцеса". За перший уікенд прокату у березні 2018 року він зібрав у прокаті майже 21,5 мільйона гривень.

У 2017-му році найкасовішою українською стрічкою став фільм режисера Ахтема Сеітаблаєва "Кіборги". У перший вікенд прокату фільм зібрав 8 186 701 гривень.

Вас також може зацікавити:

Реклама:

Головне сьогодні