Dakh Daughters, Сергій Бабкін та Вагоновожаті: стали відомі перші учасники StartUp GogolFest

— 13 березня 2019, 13:23

Організатори StartUp GogolFest відкрили кількох учасників фестивалю та розповіли про заплановані заходи.

GogolFest пройде з 26 квітня по 1 травня 2019 у Маріуполі вже вдруге. Протягом 6 діб у місті відбуватимуться театральні вистави, денні та нічні музичні виступи, художні виставки та перформанси.

Всі нині оголошені заходи (крім Гранд-опери "Νερό") пройдуть у Міському саду. Вхід на них обіцяють зробити вільним.

Вже відомі дати виступів Сергія Бабкіна (26 квітня, 21:00); DaKooka (1 травня, 18:00); Вагоновожатих (28 квітня, 19:30); Alyona Alyona (30 квітня, 19:30) та Юри Самовілова (28 квітня, 18:00).

27 квітня о 20:00 у приміщенні Азовського судноремонтного заводу музична формація NOVA OPERA, соціальний рейв-бенд ЦеШо (TseSho) aka Teatr-Pralnia, актори ЦСМ "ДАХ" та "Театроманії", а також працівники АСРЗ поставлять гранд-оперу "Νερό" від режисера Влада Троїцького.

Сайт-специфік проект, який створять спеціально під Startup Гогольfest 2019, зіграють лише один раз.

Азовський судноремонтний завод. Фото Facebook

Це буде масштабне музично-театрально шоу, з Балетом кранів і Танцем навантажувачів, у якому звуки діючого заводу стануть частиною поліфонічного полотна, а декораціями будуть індустріальний ландшафт, море та візуальні інсталяції художників.

Вхід буде обмеженим, бо локація фізично не здатна прийняти багато людей. Тому, радимо зареєструватися заздалегідь за посиланням.

Віртуально захід зможуть відвідати всі охочі – буде йти онлайн-трансляція заходу на Головну сцену в Міському саду.

Потужним фінальним акордом фестивалю стане виступ Dakh Daughters 1 травня о 21:00. Торік гурт відкривав фестиваль.

Фото зі сторінки Dakh Daughters у Facebook

StartUp GogolFest – щорічний мистецький фестиваль, який відбувається у рамках проекту "GOGOLFEST INOCULATION", та спрямований на культурний і туристичний розвиток Маріуполя та Донецької області. Проект "GOGOLFEST INOCULATION" здійснює "культурне щеплення" у вигляді масштабних міжнародних фестивалів, що гуртує міста в Україні і Україну зі світом. Це – сучасний підхід об’єднання місцевих еліт і активних людей заради створення і здійснення своєї мрії про те, яким має бути місто та Україна у світовому контексті.

Вас також може зацікавити:

Ми не хочемо втрачати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на нашій сторінці у Facebook.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я.

Реклама:

Головне сьогодні