П’ять цікавих речей, що можна зробити на ВДНГ взимку

Як розважитися у місті в холодні місяці

Коли закінчуються новорічні свята, у якусь мить може скластися враження, що робити у місті геть нічого, проте це не так.

У Києві є місця, в яких на гостей чекає чимало цікавих розваг і сьогодні ми хочемо розказати вам щонайменше про п’ять цікавих речей, які можна зробити на київському ВДНГ незважаючи на погоду за вікном.

Влаштувати романтичне побачення

Навряд чи можна знайти більш романтичне місце у Києві, ніж ВДНГ.

Якщо ви відчуваєте, що у ваших стосунках бракує чогось казкового, хочете приємно вразити свою другу половинку, або взагалі тільки-но плануєте перше побачення, радимо вам влаштувати прогулянку романтичними куточками ВДНГ.

Ковзанка

Мабуть, одне з найбільш очевидних романтичних місць ВДНГ взимку. Особливо красиво тут на сході сонця, навіть якщо за вікном -2.

Тоді над льодом, серед різнокольорових стрічок, починають сяяти сотні яскравих вогників. Додайте до цього гарний плейлист, стаканчик запашного глінтвейну і ось він — найкращий сценарій зимового побачення!

Навіть не важливо — бачитесь ви вперше, чи вже довгі роки мешкаєте разом, трішки романтики не завадить нікому.

До речі, навіть, якщо у вас ще немає пари для побачення, все одно радимо завітати на ковзанку. Пам’ятаєте, як в одному в головних новорічних фільмів нульових "Інтуїція" закохані дивним чином знайшли один одного на ковзанці в Центральному парку, де опинились геть випадковим чином?

Можливо і вам також пощастить.

Планета Метеликів

Якщо хтось ладен дістати заради коханої людини зірку з небес, то завдяки ВДНГ ви легко можете влаштувати для неї літо посеред зими.

Зробити це можна у теплому павільйоні "Планета метеликів". Тут завжди +26, атмосфера субтропіків і безліч дивних птахів і рослин.

Та найголовніше — у будь-яку пору року тут можна побачити різнобарвних метеликів, а якщо підняти руку догори, навіть потримати їх на долоні, щоб сфотографувати.

Додайте до фото відомий вислів Віктора Франкліна про те, що "щастя подібно метелику. Чим більше ловиш його, тим більше воно вислизає.

Але якщо ви перенесете свою увагу на інші речі, воно прийде і тихенько сяде вам на плече", і ви отримаєте не лише серце того, для кого організуєте "тропічне" побачення, а і сотні лайків у інстаграм.

Атракціони

На першому побаченні завжди присутні легке збентеження і недомовленість, тому краще відразу подбати про атмосферу невимушеності й розваг. Ідеальний варіант — влаштувати все таким чином, щоб під час прогулянки можна було і посміятися, і пережити бентежні моменти разом.

А де ж ще це зробити, як не в парку атракціонів?

Обирайте найбільш екстремальні, адже шанси, що у особливо хвильні моменти ви будете тримаються за руки, там найвищі.

Влаштувати сімейний день

Сімейні психологи впевнені: брак уваги й сумісного дозвілля — одна з найбільших проблем сучасності.

За буденними справами на спілкування з близькими геть не залишається часу, тому краще планувати сімейні дні заздалегідь. Зробіть так, щоб хоча б раз на тиждень вас не існувало ні для кого, крім вашої родини.

А ми розповімо як такий день можна цікаво провести на ВДНГ.

Мотузковий парк

Активний відпочинок, пов'язаний з фізичними вправами, різноманітними рухами, туристськими походами й спортивними іграми — не тільки цікавий, а ще й корисний!

Тому батькам варто подбати про організацію сімейних походів і подорожей, спортивних ігор і розваг, та де ж це зробити у місті? Може ми вас здивуємо, але влаштувати такі можна прямо посеред міста, наприклад, у мотузковому парку ВДНГ.

Долаючи мотузкові траси тут можна відчути себе справжнім скалолазом, або героєм фантазійного фільму.

А для того, щоб під час розваг було цікаво всім, тут облаштували траси різної складності — від найпростіших для малечі до складних — для батьків.

Тюбінгові гірки

Лише уявіть собі мить, коли ви всією родиною мчите вниз з великої гірки. Ці емоції точно запам’ятаються і ще довго будуть асоціюватися у вас з ідеальною зимою.

Врешті решт кожному дорослому не завадить на деякий час знову відчути себе дитиною, особливо в компанії власних малих.

Замок крижаних скульптур

Цього року темою замку став таємничий Мавчин ліс. Завітавши до холодного замку, ви опинитесь у казковому та фантазійному місці, створеному за мотивами довгоочікуваного мультфільму Film.ua та Animagrad "Мавка. Лісова пісня".

На гостей "Замку крижаних скульптур" чекає зустріч з Мавкою, Лукашем, Лісовиком, Русалкою, жабокицем Квусем та іншими героями казкового світу.

А ще зможете усією родиною подолати одну із трьох гірок, що споруджені із справжньої криги!

Шоурум W8Less

Коли втомитесь гуляти величезною територією ВДНГ, завітате у шоурум. По-перше, тут тепло. По-друге, можна розслабитися і підібрати ідеальні луки для всієї родини, подарунки для друзів і близьких.

Окрему увагу радимо звернути на зону майстер-класів, у яких гостей навчають створювати дива своїми руками. А щоб день дійсно запам’ятався зробити красиву сімейну фотографію в оригінальній фотозоні.

Влаштувати фотопрогулянку

Будь-який день може стати цікавішим, якщо додати до нього трішки фантазії. Наприклад, влаштувати не просто цікаве дозвілля, а справжній фотомарафон територією ВДНГ.

Сам по собі Національний комплекс "Експоцентр України" вже застигла історія в камені.

Створенням павільйонів займалися кращі архітектори, тому красиві фото тут можна зробити майже біля будь-якої будівлі, досить просто присісти на сходинках або стати біля колон.

KITCHEN & GARDEN — одна з найкрасивіших кав'ярень ВДНГ, яка прославилася завдяки своєму Інстадизайну. Прогулюючись парком, тут варто зробити зупинку, для того щоб зробити кілька знімків на тлі небесно-блакитного будиночка.

Крім того, у рамках "Зимової Країни на ВДНГ" ви знайдете безліч цікавих фотозон – ялинки незвичних форм та кольорів, різдвяне ретроавто, святкова фотозона на центральний площі із цифрами нового року – 2020.

А також – неймовірна вечірня ілюмінація, яка створю казкову атмосферу на кожному фото.

Відсвяткувати дитячий день народження

Свято — найкращий подарунок, який можна зробити дитині на День народження. На ВДНГ ми знаємо щонайменше два місця, в яких з легкістю можна влаштувати малечі святковий день за нестандартним сценарієм.

Teleport 360

Сферичний кінотеатр нової реальності працює у 10 павільйоні "Зимової Країни на ВДНГ". Розважати дітей тут можуть не лише кіно.

На додаток у "Кафе 360", яке розташовано у будівлі "Телепорту360", для них влаштують тематичний квест і дозволять відчути себе героєм гри, фінал якої буде залежати тільки від самих малих.

Квестоманія

Ресторани та павільйони, які розкидано величезною територією ВДНГ можуть стати частиною квесту, якщо їхньою організацією займатиметься Квестоманія.

Для організації дитячого Дня народження тут є 20 квест-перформансів, 30 анімаційних програм й 60 неймовірних героїв, яких також можна запросити на свято.

Додатково малим влаштують фото і відеозйомку, майстер-клас, салют і створять святкові фотозони з шоу-програмою.

Здійснити мрію та навчитися чомусь новому

Кожного нового року ми всі даємо обіцянки стати кращими: схуднути, піти до залу, вивчити іноземні мови, або навчитись чомусь з того, на що минулого року не вистачило часу.

На ВДНГ можна здійснити принаймні декілька нових мрій.

Стати на ковзани

Якщо вам подобається романтичний вигляд ковзанок, але ви й досі не наважуєтесь вийти на лід, тому що боїтесь травм або елементарно не встояти на ковзанах, на ВДНГ вам допоможуть раз і назавжди позбутися невпевненості.

Щоб опанувати міські ковзанки, вистачить кілька персональних тренувань на відкритій ковзанці ВДНГ, а от якщо ви хочете спробувати свої сили у фігурному ковзанні або хокеї, завітайте на криту арену ВДНГ, там через якусь кількість занять можна і майстра спорту отримати.

Стати зіркою сцени

З дитинства мрієте відчути себе зіркою? Саме зараз у вас є шанс запалити головну сцену "Зимової Країни на ВДНГ".

Разом із квитковим сервісом karabas.com, протягом січня і лютого, команда ВДНГ щотижня обирає найкрутіших серед тих, хто заповнить форму.

Щасливчики отримують можливість виступити на головній сцені зимового проєкту і зібрати свій перший зал. Заповнити форму для участі можна тут: bit.ly/superstarVDNG

Дивитися афішу і останні новини ВДНГ

Слідкувати за Національним експоцентром "України" у facebook, instagram, viber

Реклама:

Головне сьогодні