Українським туристам запропонують нову готельну мережу ®

— 21 січня 2020, 16:10

Українським туристам запропонують нову готельну мережу в Туреччині, Єгипті та Тунісі.

Coral Travel, який є складовою міжнародного OTI Holding, повідомив про кардинальне розширення готельної мережі.

Про це було було оголошено на презентації "OTI Hotels & Resorts International: Evolution 2020", яка відбулася 17 січня в готелі Hilton в Києві.

"Завдяки розвитку нових технологій, туристу стало легше знаходити недорогі тури. Це дозволяє йому заощадити, але в підсумку далеко не завжди він отримує готель, якість якого відповідає його очікуваннями. Щоб пропонувати туристам готелі з найкращим співвідношенням ціни та якості, в холдингу було прийнято рішення розвивати власний готельний бізнес, використовуючи досвід, технології, команду і фінансування, які у холдингу", - сказала Тетяна Прокопенко, директор Coral Travel.

У розширену мережу OTI Hotels and Resorts увійдуть готелі різного рівня, які будуть працювати під брендами з різним позиціонуванням - новий бренд Seven Seas Resort & Hotels і добре вже зарекомендували себе на українському ринку бренди Otium Hotels і Xanadu Resort.

Seven Seas Resorts & Hotels - це хороші готелі 5* з великою територією. У сезоні 2020 на бренд буде представлено 3 турецьких готелі: Seven Seas Hotel Life в Кемері, Seven Seas Hotel Blue в Сіде, а також Seven Seas Sealight Elite в Кушадасах.

Готелі, які будуть працювати під брендом Otium Hotels, запропонують якісний, але більш бюджетний відпочинок для різних категорій туристів.

До нього увійде кілька категорій готелів:

  • Otium Inn Hotels - економічні готелі категорії 4*
  • Otium Park Hotels - готелі 4* більш високого рівня і економічні готелі категорії 5*
  • Otium Hotels - стандартні готелі категорії 5*
  • Otium Family Hotels - стандартні готелі категорії 5* для сімейного відпочинку, з номерами більшої площі, великою територією і наявністю концепції Sun Family Club
  • Otium Senses Hotels - готелі 5* для відпочиваючих без дітей
  • Otium Style Hotels - стильні фешенебельні готелі категорії 5*
  • Otium Boutique Hotels - готелі високого рівня з місцевим колоритом, розташовані в історичних або сучасних будівлях

Необхідно також відзначити, що в цьому році туроператор Coral Travel додав до свого асортименту 160 популярних готелів, а кількість ексклюзивних готелів зросла на 53 на улюблених курортах Туреччини, Єгипта, Іспанії та Греції.

Coral Travel пропонує українським сім'ям концепцію ідеальної сімейної подорожі - Sun Family Club - це коли батьки відпочивають на курорті, а діти в цей час граються і розвиваються.

Роздрібна мережа туроператора складається з 350 офісів "Турагентство Coral Travel" та "Турагентство Coral Elite Service" в 90 містах України.

Реклама:

Головне сьогодні