Український хоррор про самоізоляцію отримав п'ять міжнародних кінонагород. ВІДЕО

Наталiя Бушковська — 23 липня 2020, 16:25

Українській короткометражний фільм жахів "TOGHETHER" режисера Макса Балтера у червні 2020 року отримав п'ять нагород міжнародних кінофестивалів.

Про це повідомляється в пресрелізі для "Української правди. Життя".

Фільм розповідає історію про самотність і тривожність під час самоізоляції.

Головну героїню Анну зіграла Маруся Іонова актриса театру ДАХ і соціального рейв-бенду ЦеШо.

Фільм став переможцем у номінації "Кращий хоррор" за версією відразу трьох міжнародних премій:

  • французького Paris Play Film Festival;
  • американської New York Movie Awards;
  • італійської Florence Film Awards.

Разом з цим у США кінострічку відзначили як "Кращий фільм, знятий вдома на карантині" (American Golden Picture International Film Festival), а Assurdo Film Festival (Італія) присудив йому перемогу в номінації "Best VFX" за кращі візуальні ефекти.

Також фільм Балтера був відзначений у категоріях "Найкраща актриса", "Кращий сценарій", "Краща операторська робота" кінопреміями Venice Film Awards в Італії, European Cinematography Awards в Нідерландах і Prague International Monthly Film Festival у Чехії.

"В основному наш продакшн Balter Films знімає комерційні замовлення, рекламу і кліпи.

Але під час карантину всі проєкти призупинилися, і це дало можливість зайнятися творчістю короткометражним фільмом "TOGETHER", – розповідає Максим Балтер. – Коли починали роботу над фільмом, про участь у фестивалях абсолютно не думали. Головною метою було зробити якісний продукт і здобути новий досвід".

Вас також може зацікавити:

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на наших сторінках у Facebook та у Twitter.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні