Літо прямує до Києва: які локації почнуть працювати на ВДНГ ®

— 30 квітня 2021, 14:40

Час вийти на вулицю! На дворі щосили квітнуть фруктові дерева та квіти, до Києва прямує довгоочікуване тепло, а на ВДНГ розпочинається теплий сезон.

Після завершення локдауну на території Експоцентру почнуть працювати понад 20 різноманітних локацій для сімейного відпочинку.

Серед них: видовищні експозиції просто неба, освітні проєкти, нестандартні квести та розважальні зони для дітей та дорослих.

Втамувати голод можна буде в гастрономічних зонах, що традиційно розмістяться територією ВДНГ. Усе абсолютно безпечно та з дотриманням карантинних норм.

Виставки та освітні проєкти

У першому павільйоні ВДНГ розпочне роботу Мультимедійна виставка "Чорнобиль. Подорож" Експозиція складається з архівних світлин та відеоматеріалів, робот світових й українських митців та історій очевидців аварії, а також VR-зон.

Також кожен гість виставки зможе записати власні спогади, думки та переживання і зберегти ті у відео- або аудіоформаті.

У лісопарковій частині розміститься парк "Планета динозаврів" — локація з понад 20 інтерактивними експонатами, які виконані у натуральну величину.

Продовжать роботу і вже знайомі виставки "Всесвіт тіла: Всередині тварин" (павільйон № 4) та "Динозаври морських глибин" (павільйон №3) та Музей Науки (павільйон №23).

Розважально-пізнавальні локації для всієї родини

Для допитливих гостей свої двері відкриє тропічна ферма "Планета метеликів" (павільйон №11). Відвідувачі цього павільйону опиняться у справжніх тропіках, де завжди +28, а навкруги кружляють десятки різнобарвних метеликів.

Ліворуч від центральної алеї розмістився Animal Park — локація, де дорослі й малі гості ВДНГ можуть ближче познайомитись з альпаками, козами, кроликами, ламами й рештою тварин.

Подивитися пізнавальні фільми та мультфільми про космос можна у центрі сімейного дозвілля Teleport 360. Середня довжина сеансу — 30 хвилин.

Також у центрі регулярно проводять лекції та концерти, влаштовують наукові квести та навіть романтичні побачення під зірковим небом.

А от на Липовій алеї можна досхочу поганяти радіокерованих автомоделях, адже тут розмістилася єдина в Україні величезна траса зі штучним газонним покриттям Eco Track.

Ще одна незвичайна розвага на ВДНГ — квести Квестманія (павільйон №6). Усі сюжети побудовані за мотивами популярних казок, відеоігор та фільмів.

Для наймолодших

Простір сімейного відпочинку KACHELI зібрав усі можливі види гойдалок — дерев’яні, мотузкові й інші. Доки малі граються на гойдалках, батьки можуть перепочити у затінку розлогих дерев на зручних лавках та підвісних кріслах.

А от KidCity і KidCity Крейзі зібрали атракціони для дітей будь-якого віку та навіть дорослих — наприклад, незвичайний лабіринт, зв’язаний китайською художницею Тошико Хоріучі Макадам.

У просторі ж Лемурашник малеча може переміщуватись між будиночками на деревах по спеціальних переходах й гратися в таких зонах як дитяча метеостанція, кінетичні конструкції, халабуда та величезна пісочниця.

Активний відпочинок

Ліворуч та праворуч біля центрального входу ВДНГ розмістилися пункти прокату велосипедів, самокатів та електротранспорту Velolife та Veliki.ua.

Також в асортименті роликові ковзани, самокати та електротранспорт. Можна орендувати й шоломи, наплічники та наколінники.

На локації "Екстрім-Рент" зібрана найрізноманітніша екстремальна техніка: квадроцикли, мотоцикли, багі, всюдиходи Monster Truck та пітбайки.

Також на локації розмістився Game Tanks — унікальний ігровий полігон, який не має аналогів у світі. Ще одна драйвова локація — мотузковий парк SkyPark з 9 трасами різного рівню складності.

Завершує список екстремальних локацій на ВДНГ Ganz Paintball — місце, де можна поринути у світ тактичних військових ігор і відкрити в собі справжнього бійця.

Релакс просто неба

Біля павільйону №10 знаходиться Пікнік Сад, де є майже все необхідне для естетичного ланчу, обіду чи вечері на природі.

Під квітучими яблунями розташували милі дерев’яні столики, шезлонги та гамаки, а на прохання відвідувачам тут можуть видати ковдру.

На Поляні ВДНГ можна подивитися класний фільм, послухати музику, оцінити український стендап або відірватися у танці під крутий діджей-сет.

А BBQ Зони Сад, Колиба та Sport Family Park просто створені для ідеальних свят у сімейному колі.

Гастрономія

Гостей Kitchen & Garden пригощають запашними кавою, лимонадом, чаями, сендвічами, пирогами, камамбером на грилі й іншими смаколиками. І все це — прямо поруч із яблуневим Пікнік садом.

Також працюють Coffee Lover, Hollyfood, Hay Loft, Kafana, Kung Po та "Кафе 360" у центрі сімейного дозвілля Teleport 360.

На алеях ВДНГ завжди можна знайти будиночки з вуличною їжею: солоними та солодкими вафлями, хот-догами, морозивом, картоплею фрі та напоями, а також

А для тих, хто захоче випити прохолодних напоїв і швидко перекусити влітку на ВДНГ працюватиме добре знайомий містянам заклад Діми Борисова "Білий Налив".

Сайт ВДНГ

Facebook

Instagram

Viber




Головне сьогодні