Відволіктись і відпочити: 7 книжок для осені

Українська правда. Життя — 2 жовтня 2022, 17:59

Восени багато хто відчуває втому, тривожність та пригніченість.

"Українська правда. Життя" пропонує вам добірку книг, яка допоможе пережити тривожну осінь та покращити свій настрій.

Тривожні люди

Фредрік Бакман

"Тривожні люди" – психологічний роман з елементами сентиментальної комедії, де грабіжник-невдаха випадково бере в заручники вісьмох "тривожних людей", які оглядають квартиру, виставлену на продаж.

Час тягнеться довго і, як у купе потягу, незнайомці розкриваються одне одному, а дружба, прощення й надія рятують навіть у найнеспокійніші часи.

Коко 2.0. Книга 2

Дорж Бату

Пригоди у цій книжці почалися у попередньому романі "Моцарт 2.0. Це альтернативна історія, у якій відомі персонажі подорожують у часі та змінюють хід історичних подій. Виявилось, що після своєї смерті Ґабріель Шанель та Моцарт змогли стрибнути крізь час у в Нью-Йорк ХХІ століття.

Не болить

Катерина Бабкіна

Поезія із її ритмом та образами – чудовий спосіб залишити тривожність та зазирнути глибше у власні думки та емоції. Катерина Бабкіна вміє говорити про наші душевні стани з мудрістю та ліричністю, які здатні зцілити будь-яку душу.

Що не болить вам сьогодні? Збірка віршів про все, що болить, не болить, надихає, підносить і просто змушує нас почуватися живими.

Мистецтво відпочинку. Як перевести подих у сучасному світі

Клаудія Гаммонд

"Ляж, полеж". Так кажуть нам турботливі родичі, коли ми скаржимося на втому та стрес. Хиба це і все мистецтво відпочивати?

У цій книжці ви знайдете неочікувані секрети хорошого відпочинку. Авторка по поличках розкладає дослідження з психології та нейромеханіки та розповідає про усі за і проти десяти найпопулярніших способів релаксуючого дозвілля.

Зимівля. Цінність відпочинку й усамітнення у скрутні часи

Кетрін Мей

Іноді у житті трапляються несподівані погані речі. Хвороба, безгрошів’я, розлучення і інші втрати. І все це потрібно якось гідно пережити. Як сувору зиму.

У книжці авторка поділилася своєю проникливою історією, що пропонує нам способи, як піклуватися про себе та відновлюватися. Нехай ми зимуємо не з власного вибору, але можемо обирати, як це робити.

Зваблення їжею з українським смаком

Євген Клопотенко

Їжа дуже важлива для корекції душевного стану, тому спробуйте 70 рецептів шефа. З книжки ви дізнаєтесь, як приготувати супи та юшки, страви з м’яса, риби, овочів та грибів, каші, напої, закуски, випічку та солодке.

Окрім рецептів, книжка містить чимало цікавих фактів про українські продукти, як їх споживали раніше, чим вони корисні, у який спосіб їх найкраще готувати.

Raisin. 100 великих натуральних емоційних вин

Ґійом Ларош, Седрік Блатрі, Аррі Анноні

Наскільки емоційні вина відрізняються від звичайного сухого червоного у бокалі? Це вина, в яких розчиняються ваші негативні емоції та замінюються на пломенисту, світлу, радісну любов до життя.

У книжці представлено добірку зі 100 найвидатніших натуральних вин, виготовлених у найкращих традиціях сучасності. Вони доводять, що "натуральне" також означає "живе".

Добірка підготовлена за сприяння книжкової платформи Yakaboo.

Реклама:

Головне сьогодні