"Це справді дуже весело": у Apple Music анонсували функцію караоке

— 8 грудня 2022, 17:28

Сервіс Apple Music повідомив користувачам про "нову захоплюючу функцію" в додатку – караоке. Тепер, коли ми майже стали забувати про таке цікаве явище як караоке-бари, мільйони користувачів Apple зможуть підспівувати пісні зі свого плейлисту.

Можливість поспівати з улюбленим виконавцем, у дуеті з ним, ба навіть замінити його у сольній партії, з’явиться у користувачів Apple Music з кінця грудня.

"Ми вже знаємо, що наші користувачі в усьому світі люблять слухати свої улюблені пісні, тому ми хотіли розвинути цю можливість, щоб забезпечити ще більше залучення до музики через спів. Це справді дуже весело", – прокоментував нововведення віце-президент Apple Music і Beats Олівер Шуссер.

Як у старому-доброму караоке-барі текст пісні з’являтиметься перед виконавцем у режимі реального часу. При цьому він власноруч зможе регулювати як основний вокал соліста, так і бек-вокалістів, а також обирати дуети зі світовими зірками собі до смаку.

Фото: Apple

Для тих, хто не має особливого відрепетируваного репертуару для своїх домашніх співів, у Apple Music Sing будуть сформовані понад 50 спеціальних списків відтворення, що міститимуть усі епічні пісні, знакові дуети, приспіви та гімни.

Додамо, що до цього жоден із великих музичних сервісів не мав функції караоке. Існували лише окремі спеціальні караоке-застосунки, приміром, Smule, StarMaker, ‎Karaoke від Yokee Music тощо. Тож серед музичних стрімінгових додатків Apple фактично будуть першопроходцями у наданні користувачам можливості досхочу поспівати вдома.

Читайте також: Ігри у темряві: як розважити дитину під час вимкнення світла

Реклама:

Головне сьогодні