Колекція Олексія Залевського: джокери на пуантах

Жодна колекція дизайнера Олексія Залевського не відбувається без театралізованої постановки, і гості щоразу сподіваються на епатажне шоу від майстра.

Олексію вкотре вдалося перевершити будь-які очікування глядачів. Вперше в історії української моди на подіум вийшли не субтильні моделі, а 32 артиста балету Національної опери України на чолі зі всесвітньо відомим керівником трупи – Денисом Матвієнко.

Гнучкі балерини на пуантах в нарядах від Залевського виробляли на подіумі різні па, а хлопці допомагали їм з підтримками. Музичний супровід – імпровізація на улюблену тему пісень гурту "Агата Кристи" – додав показу драматичного відтінку, а картярсько-джокерні образи на обличчях – трагічного фаталізму.

Танцювально-чуттєва стилістика стала кращим обрамленням колекції дизайнера. За основу "танцювальних костюмів" взято трикотаж з авторським принтом "балетні руки", м’які вільні силуети суконь з гіпюру і шовкової парчі, грайливі спідниці-кльош та оздоблення трикотажною бахромою. Прискіпливо розглядати актуальність, конструктивні рішення або утилітарність одягу не доводиться: перед Залевським, здається, давно не стоїть задача продукувати серйозну моду.

Зате його шоу проходять з великим успіхом! І для примітивної колекції танцювально-динамічна подача виявилась виграшною. Балетна "дія" послужила прекрасним завершенням тижневого модного марафону. Задоволені від "спектаклю" глядачі ще довго обмінювалися враженнями, а дехто з селебрітіс навіть придивився собі "театральні" обновки.

Не забудьте подивитись репортаж на TabloID UFW день 5: Кужель вийшла з чоловіком, а Єгорова з дочкою

Реклама:

Головне сьогодні