Жінка страждала від алергії на коханого, поки не вийшла заміж

— 21 лютого 2011, 14:42

Коли Шарлотта Девіс уперше зустріла Діна Строма, то одразу ж відчула до нього симпатію. На жаль, до чоловіка озвалося не лише її серце, а й шкіра - миттєвою алергічною реакцією, пише The Daily Mail.

"Я знала, що Дін "той єдиний" від самого моменту нашої зустрічі... До того, як ми зустрілися, я могла б описати себе як "трішки Бріджет Джонс". Я завжди шукала кохання, але не сподівалася зустріти гідного чоловіка", - згадує Шарлотта.

"Коли я знайшла його, то була до нестями щаслива, але жоден з нас не міг зрозуміти, чому, коли я була така закохана, моя шкіра прореагувала в такий жахливий спосіб", - розповідає вона.

За кілька тижнів зустрічей з Діном повіки жінки вкрилися екземою, а шкіра навколо очей так набрякла, що 32-річна Шарлотта заледве могла їх розплющити.

"Дін сказав, що любитиме мене, байдуже, чи будуть у мене червоні "очі панди", але я була вбита. То був час, коли ти маєш виглядати якнайкраще, а я виглядала огидно", - пригадує Девіс.

Лікарі марно намагалися знайти причину такої дивної реакції шкіри. В усьому винна любов, вдалося встановити діагноз гомеопатові.

Відомо, що екзему можуть провокувати негативні емоції, стрес чи горе, у випадку ж Шарлотти "каталізатором" було почуття кохання.

"Я відчула, що моє тіло піддає Діна випробуванню, бо, навіть попри те, що моє серце казало мені, що він - той єдиний, це було наче моє тіло хотіло переконатися, чи він справді така хороша людина, якою здається", - каже жінка.

"Якби він покохав мене після того, як, за кілька днів зустрічей із ним, мої очі буквально перетворилися на два блискучі червоні помідори, тоді б я знала, що його любов справжня", - пояснює вона

Екзема дошкуляла Шарлотті протягом наступних кількох років. Її не вдалося здолати ані стероїдами, ані кремам, ані засобам нетрадиційної медицини. Найкращими ліками для жінки стало одруження з коханим.

"У грудні ми побралися і мені почало кращати. Можливо, мої гормони заспокоїлися, і я просто відчула себе більш розслабленою, коли ми одружилися, але, таки схоже, що мене це вилікувало", - говорить Шарлотта.

Реклама:

Головне сьогодні