32-річна американка бореться за титул найтовстішої жінки світу. Фото

— 19 серпня 2011, 12:48

32-річну матір-одиначку не спиняє те, що вона вже й так утерла носа попередній рекордсменці - 43-річній мешканці Нью Джерсі Донні Сімпсон, що важить 317,5 кілограмів.

Щоб досягти мети, Сюзанна намагається щодня споживати по 20 тисяч калорій, пише The Daily Mail.

"Мені б хотілося з'ясувати, чи здатна людина досягти тони", - говорить жінка.

Раз на місяць Сюзанна в супроводі синів, 16-річного Габріеля та 12-річного Брендіна, заїжджає до супермаркету й протягом восьми годин завантажує шість возиків провіантом.

"Скидається на повний робочий день", - каже Емен, яка нині пересувається за допомогою спеціального скутера.

Не бентежать жінку навіть застереження лікаря, що вона "грає в російську рулетку" з власним здоров'ям.

"(В медичній літературі) докладно описані ускладнення, що виникають внаслідок хворобливого ожиріння. Я б нікому не радив робити те, що робить Сюзанна", - каже лікар, що опікується Імен, Патрік Флайт.

Сюзанна ж наполягає, що ретельно слідкує за станом свого здоров'я. Вона систематично перевіряє рівень цукру в крові та, в разі виникнення проблем, одразу ж звернеться до медиків. Якщо ж таки занедужає, про синів подбає її сестра.

"Що більша я стаю, то краще почуваюся. Я почуваюся впевненішою та сексуальнішою", - зізнається жінка.

"Я помітила, що насправді почала приваблювати більшу кількість чоловіків, і мене це тішить", - каже Сюзанна, яка й справді має чимало фанатів.

Окрім встановлення рекорду, Емен сподівається на своєму прикладі довести світові: людей слід сприймати такими, які вони є.

"Я бажаю зруйнувати це тавро, що бути товстим - погано. Я нагадую іншим товстим людям, що це нормально, що вони такі", - говорить вона.

Реклама:

Головне сьогодні