Відданий песик "діагностував" рак у своєї хазяйки

— 28 вересня 2011, 11:48

Про це повідомляє The Daily Mail.

Нині Бренда пригадує, тварина почала поводитися дивно за тиждень до того, як жінка виявила в себе в грудях дивну гульку. Більше того, хазяйка намацала її саме в тому місці, де "показувала" їй Місіс Мерфі.

"Вона весь час всідалася мені на коліна, чого раніше зазвичай не робила. Вона могла тикатися носом мені в груди, й дивилася на мене", - пригадує Джонс.

"Десь за тиждень я сиділа на дивані, коли вона підстрибнула, і її лапа зачепила мою ліву грудь. Мені дуже заболіло - пригадую, як я сказала чоловікові: "Собака мене вдарила". Але коли я обдивилася та обмацала грудь, я відчула гулю", - розповідає жінка.

Бренда кинулася до лікарні, де їй незабаром поставили діагноз - потрійна негативна пухлина. Пацієнтку терміново прооперували. Наразі вона проходить курс хіміотерапії, готується до курсу радіотерапії та впевнена - життя їй врятувала саме чотирилапа улюблениця.

"Я певна, що Місіс Мерфі відчула, що в мене пухлина - якби вона не шкрябнула мене того дня лапою, мені могли б не поставити діагноз. Я певна, що вона вказала на саме ту ділянку молочної залози, та я завжди буду вдячна їй за те, що вона відчула, що щось не так", - каже хазяйка.

Долаючи тяжку недугу, Джонс готується одразу до двох радісних подій. Одразу двох онучат їй незабаром має подарувати дочка Саманта, а ще Бренда дебютуватиме на подіумі. Жінка візьме участь у модному шоу, яке влаштовує благодійна організація Breast Cancer Care.

"Ми дуже раді та схвильовані тим, що Бренда бере участь у нашому фешн-шоу. Можна було б одягти Місіс Мерфі, щоби вона приєдналася до неї на подіумі", - говорить керівник організації Джуді Бірд.

Реклама:

Головне сьогодні