У 4-річного хлопчика алергія на Різдво

— 22 грудня 2011, 11:47

Перше Різдво їхнього малюка обернулося на справжнє жахіття, пригадує тато Луїса, Метт.

Про це пише The Sun.

У віці 4 місяців, незабаром після того, як хлопчика перевели на молочну суміш, батьки помітили в нього проблему з диханням та відвезли до лікарні.

"У нього був сильний напад астми, приєдналася пневмонія, і він майже помер", - пригадує Метт.

У Луї діагностували алергію на лактозу. Різдво малюк зустрів у палаті інтенсивної терапії, й виписали його лише в лютому.

Список речей, на що хлоп’я має алергію, дедалі збільшувався. Батьки мучили ретельно пильнувати, аби не спровокувати в малого напад. Лікарі виписали йому ліки від астми та алергії, а ще стероїди.

"Він не міг носити вовняні шапки, рукавички чи шалики, а в більшості солодощів та без молочному шоколаді є горіхи – перелік збільшувався з збільшувався. Найсильнішу алергію він має на мигдаль – а він, здається, є у всьому різдвяному!", - говорить Метт.

Луї не можна контактувати з рослинним пилком, не можна їсти бананів, алергію в нього викликають навіть ремені дитячого автокрісла.

За своє життя хлопчик опинявся в лікарні більше 50 разів. Але тато й мама налаштовані оптимістично – за 2011-й рік у Луї сталося лише 5 нападів астми.

"Тож ми дійсно відчуваємо, що тепер краще контролюємо ситуацію. Згадуючи всіх тих невиліковно хворих діточок у відділенні, коли йому було лише кілька місяців, ми почуваємося такими щасливими, що він поряд із нами, коло штучної різдвяної ялинки, відкриває подарунки на світанку", - ділиться тато.

Найкращим різдвяним дарунком для них із дружиною буде, якщо їхній хлопчик зустріне цьогорічне свято без лікарень.

Реклама:

Головне сьогодні