Хлоп’я з синдромом Дауна стало зіркою модельного бізнесу

— 18 січня 2012, 15:15

Успіх хлопчика з синдромом Дауна вселив надію в серця батьків, чиї діти також народилися з генетичним порушенням.

Про це пише The Daily Mail із посиланням на NBC Nightly News.

Батьки Райана, Аманда та Джим Ленгстони, розповідають, що їхній син ще в три рочки почав позувати перед камерами, підкорюючи режисерів з кастингу.

"Я весь час жартую, що по завершенні зйомок він не хоче йти, я вимушена практично витягати його", - розповідає мама зірки.

Райан з’явився на світ із вадою серця й у віці 3 місяців переніс операцію. Його брат-близнюк Йен народився здоровим та не має синдрому Дауна.

"Йен - старший брат, хоча в них хвилина різниці. Йен старший брат, і Йен бере на себе цю роль", - каже Аманда.

Компанії, чий одяг рекламував Райан, не акцентували увагу на тому, що в зйомках бере участь дитина з особливими потребами. На знімках хлопця зображено зі звичайними дітками.

"Це не був каталог "Особливий одяг для особливих людей". Не було ніде на сторінці гордого вигуку про те, що "Target" пишається тим, що представив у рекламі цього тижня модель із синдромом Дауна!", - написав у своєму блозі Рік Сміт, батько хлопчика з таким самим діагнозом, як у Райана.

"Річ у тім, що Райан, такий як він є, може просвітити людей, це надає його життю цінності, він у певному сенсі може бути послом, ми в захваті від цього", - говорить тато Райана.

"Він гарненький маленький хлопчик, і він сяє, він гарненький маленький вогник, і я гадаю, саме це люди й бачать", - додає мама.

Реклама:

Головне сьогодні