Тест

Сурогатна мама за покликанням: британка виношує дев’яту та десяту дитину

Нині 47-річна сурогатна мама носить під серцем двійнят, а до 50 років хоче встигнути народити ще двох.

Про це пише The Daily Mail.

Восьма вагітність далася жінці дуже нелегко. Тоді, народивши хлопчика, Джил пообіцяла своїм стурбованим родичам, що поставить крапку на суррогатному материнстві.

"Мої батьки хвилювалися під час останньої вагітності, бо могла виникнути загроза для мого життя. Але я забула про всі жахливі моменти. Просто вирішила зробити це ще раз", - розповідає Хоукінс.

Дякуючи Джилл, вже з’явилися на світ та зустрілися з люблячими батьками Люсі, Берті, Джеймі, Девід, Сем, Александра, Ізабелла та Олівер.

У перших семи випадках лікарі робили Джилл штучне запліднення, використовуючи її власні яйцеклітини. Останні ж два рази довелося вдатися до екстракорпорального запліднення.

Нині жінка перебуває на 14-му тижні вагітності. Їй імплантували заморожені ембріони. "Замовники" – 42-річний вчитель та його 40-річна дружина – вже мають 9-річну доньку, одначе наступні вагітності жінки закінчувалися невдачею. Джилл каже, що вирішила допомогти саме цій парі, бо вони милі люди, а чоловік нагадує їй Кевіна Костнера.

Двійнята, стать яких поки що невідома, мають з’явитися на світ у серпні.

Джилл зізнається, виношуючи першу дитину, вона вигадала для оточуючих бойфренда, а потім розказала, що її первісток помер. Колеги надсилали їй квіти та висловлювали співчуття, згадує вона.

Після того, як жінка народила та віддала третє маля, в неї розвинулася депресія. Кілька років тому Хоукінс навіть намагалася вкоротити собі віку. Проте вона запевняє, причиною депресії стали події з її дитинства, а ще війна з зайвою вагою, а не сурогатне материнство.

За кожну вагітність та пологи Джилл платять близько 12 тисяч фунтів стерлінгів.

Вона не має чоловіка та власник дітей та стверджує, що ніколи в житті не була закохана. Після сьомої дитини вона зібралася звернутися до шлюбної агенції, але замість цього завагітніла ввосьме.

Джилл каже, що їй ніколи не хотілося залишити дитя собі, бо вона "дуже егоїстична". Виносити та віддати батьками дитя – це приносить їй задоволення.

"Люди кажуть, що я божевільна, але мої друзі вже не дивуються", - говорить вона.

Джил Хоукінс наразі є сурогатною мамою-рекордсменкою Великої Британії. Жінка на ім’я Кароль Хорлок із Хертвордширу, яка народила 12 малюків, кілька років тому перебралася до Франції.