Здорова вага: 5 простих порад

1. Не захоплюйтеся "суперновими" та екзотичними дієтами.

Так, вони можуть спрацювати, але лише на дуже короткий термін, і не дивно, що всі екстремальні дієти приречені на поразку.

Вашими кращими друзями у процесі втрати ваги і її утримання, є здорова їжа (згідно Піраміди здорового харчування), менші порції та повільне прийняття їжі.

2. Будьте фізично активніші.

Якщо і є одна краща "мантра" для втрати ваги, то це "Вправи, Вправи, Вправи".

Виберіть той вид фізичної активності, який вам подобається і займайтеся ним щодня.

3. Вимкніть телевізор.

Це дасть вам більше часу для фізичної активності та менше часу для пасивного витрачання часу перед телевізором та додатковим поглинанням їжі Два простих способи скоротити перегляд телевізійних передач: забрати телевізор із спальні і не перекусувати під час їх перегляду.

4. Припиніть пити напої, які містять цукор.

Із газованими напоями, що містять цукор, фруктовими напоями, або навіть соком. Ви можете отримати декілька сотень калорій в день, не усвідомлюючи цього.

Дослідження показують, що діти та дорослі, які п’ють солодкі газовані або інші напої, у яких міститься цукор, більш схильні до набирання зайвої ваги, ніж ті, хто таких напоїв не вживає, і що відмова від солодких напоїв і перехід на воду чи несолодкі напої може суттєво знизити вагу.

5. Подумайте,перш ніж їсти.

Перед тим, як бездумно покласти до рота закуску чи печиво, зробіть паузу і запитайте себе, чи справді я голодний? Чи є інший. Здоровий вибір?

Легко забути про здоровий вибір, будучи зайнятим і відкладаючи "здорове харчування" на черговий "понеділок".

Фото science.compulenta.ru, epilepsy.su, zdoroviymir.com

За матеріалами 100rokiv.com/?p=24

Реклама:

Головне сьогодні