Сіамські близнюки з Донеччини померли

— 30 травня 2012, 10:15

Лікарі боролися за життя немовляток п‘ять діб. Діти мали одну на двох печінку та зрощені сердечка, і шансів у них від початку було дуже мало.

Про це пише Сегодня.

"Близнюків перевели до дитячої кардіохірургії Інституту невідкладної та відновлювальної хірургії імені Гусака. І вночі вони померли через патології, несумісні з життям", - повідомило джерело в лікарні.

Імен дівчаткам так і не встили дати - лікарі розрізняли їх по цифрах на голівках, пише ТСН.

40-річна мати двійнят Інна - сама з двійнят. Але раніше, з її слів, патологій у роду не було. Старших сина та доньку вона народила легко та в строк. Коли ж завагітніла третьою дитиною, до лікарні не квапилася.

"Я встала пізно за облік - 30 тижнів. Тому що зима, занесе дорогу, автобуси не ходять, то грошей нема, то ще щось. Я якось не думала, вважала, все нормально буде", - зізнається вона.

Для обстеження близнюків неодноразово збирався медичний консиліум. Фахівці вирішили – розділяти дітей неможливо. За словами медиків, ситуація була настільки очевидна, що навіть звертатися по допомогу до закордонних медиків, які робили подібні операції, не було сенсу.

Реклама:

Головне сьогодні