Лікарі у снігопади працювали бездоганно – Богатирьова

— 27 березня 2013, 12:39

Про це міністр охорони здоров’я Раїса Богатирьова сказала на брифінгу у четвер, повідомляють "Українські новини".

"Медицина в екстремальних умовах працює бездоганно, це без перебільшення", - сказала Богатирьова.

Вона зазначила, що, незважаючи на ускладнення доступу швидкої допомоги в умовах негоди, всі виклики так чи інакше вдалося обслужити.

Богатирьова сказала, що через снігопад у Києві у суботу-неділю, прибуття швидкої в низці випадків було збільшено до 1 години. Але люди з розумінням поставилися до проблем із доїжджанням за викликами.

Богатирьова зазначила, що в багатьох випадках, коли машини швидкої допомоги не могли добратися за викликом, медики виходили і йшли пішки.

"У нас немає скарг на медиків, що або обслужили неякісно, або, такі-сякі, приїхали пізно. Люди розуміють все", - сказала міністр.

Міністр зазначила, що в низці випадків медики переадресовували виклики службам надзвичайних ситуацій, у яких більші можливості добратися до потрібного місця.

Богатирьова резюмувала, що в умовах негоди без медичної допомоги ніхто не залишиться.

Раніше віце-прем'єр Олександр Вілкул заявляв, що загиблих у результаті снігопаду немає, а також не зафіксовано серйозних обморожень.

381 населений пункт було знеструмлено 22 березня і в ніч на 23 березня в результаті несприятливих погодних умов (сильні снігопади, заметілі) в 13 областях.

Реклама:

Головне сьогодні