Хворій на анорексію жінці вдалося народити двох здорових дітей

— 16 серпня 2013, 17:01

Перед своїми останніми пологами жінка важила 50 кілограмів. Її донечка Ісла народилася на 37-му тижні з цілком здоровою вагою в майже 2,5 кілограма.

Пологи минули без жодних ускладнень, пише The Daily Mail.

Розлад харчової поведінки почався в Холлі в 8 років. Вона пригадує, як на заняттях балетом їй хотілося виглядати гарною, тобто худою, в своєму трико. В 12 років, з вагою в 34 кілограми, її поклали до дитячої психіатричної клініки. В 13 їй поставили "анорексія".

Уперше Холлі завагітніла в 2010-му році. Радість, яку відчуває звичайна майбутня мама, в її випадку була затьмарена страхом перед "зайвими" кілограмами, які вона мала набрати. Якщо здорова вагітна жінка на день споживає приблизно 2000 калорій, то Гріффітс з’їдала не більше 1200. ЇЇ денний раціон складався з кусника тосту на сніданок, салату на обід та "порожньої" пасти на вечерю.

Маючи 8 місяців вагітності, Холлі виглядала ось так

Холлі була така тендітна, що, під тиском дитини, яка зростала, в неї з’явилися тріщини в ребрах. На диво, її первісток Ділан народовся цілком здоровим та важив 2 кілограми 550 грамів.

ВІДЕО ДНЯ

"Я почувалася такою винною через те, що наражала його на ризик. Я навіть не думала, що зможу завагітніти. Думаю, це буває досить рідко… Це була моя найтемніша точка, коли я завагітніла Діланом. Я була така худа, як ніколи. Я була така хвора, як ніколи", - згадує жінка.

Друг вагітність стала для Гріффітс відчайдушною битвою за вагу та за життя. Через ранкову нудоту вона втратила 8 кілограмів, і її недуга знов набрала сили. Жінка ретельно дотримувалася харчового плану, споживала лише прості, не жирні та не перчені продукти, які її тіло могло засвоїти. Кожні 2 тижні їй робили УЗД, щоби перевірити стан дитини.

23-го липня Холлі стала мамою вдруге.

"Я така вдячна, що вона народилася здоровою, і що з нею все добре. Вона – янгол, і я дуже щаслива знов стати мамою", - ділиться Гріффітс.

Завдяки тому, що вона мусить вчасно годувати сина і дочку, жінка тепер і сама не забуває їсти тричі на день. Вона дозволяє собі 1600 калорій на день і може навіть поласувати тортом.

Холлі, яка важить майже 46 кілограмів при зрості в 170 сантиметрів, страшенно хоче одужати заради своїх малюків. Вона каже, що не переживе, якщо з кимось із них станеться те, що і з нею.

Реклама:

Головне сьогодні