Мигдаль захищає від багатьох хвороб та дає відчуття ситості - вчені

— 28 квітня 2014, 12:02

Горіхи, що мають високий вміст білка та багаті на поживні речовини, допомагають придушити апетит, нададуть тонусу та збережуть здоровим серце.

Згідно із даними дослідження, представлених Американським товариством із харчування у Сан-Дієго, мигдаль має високий вміст мононасичених жирів та вітамін Е, який, в свою чергу, захищає від шкідливого ультрафіолетового випромінювання та хвороби Альцгеймера, пише The Daily Mail.

Для тих, хто схильний до розвитку діабету, вживання денної норми горіхів, допоможе регулювати рівень глюкози у крові.

Мигдаль також містить мінерали, серед яких марганець, що допомагає формувати тілу міцні кістки, а також магній, що має важливе значення для органів, м'язів і нервової системи, а також контролює рівень глюкози в крові і регулює кров'яний тиск.

А шкірка горіха має "колекцію" флаваноїдів, які діють як антиоксиданти і підсилюють ефект вітаміну Е, що може бути корисним, оскільки ми старіємо.

За словами доктора Карена Лапслі, головного наукового співробітника дослідження у Каліфорнії, нове дослідження має вирішальне значення для практичного застосування горіху та рекомендацій.

Результати досліджень свідчать, що мигдаль може давати відчуття ситості, знижує апетит і може сприяти здоровому збільшенню ваги під час вагітності.

Реклама:

Головне сьогодні